Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Fregata rusească Amiral Grigorovici a tras pe Marea Neagră cu muniție de război
Dora Vulcan - - - -
2018-08-16
International
2

Fregata Amiral Grigorovich din flota rusească a lovit o țintă navală cu o rachetă de croazieră Kalibr pentru prima oară pe Marea Neagră, a anunțat biroul de presă al Flotei, citat de TASS.

 

 

 

 

”Conform planului antrenamentului de luptă, fregata Amiral Grigorovich a efectual un exercițiu cu muniție de război pentru a lovi o țintă de suprafață pe un poligon naval din Marea Neagră cu sistemul de rachete Kalibr”, a spus biroul de presă, citat de Hotnews.ro

 

Aceasta a fost prima oară când într-un exercițiu ținut pe o navă a Flotei din Marea Neagră s-a folosit sistemul de precizie Kalibr ca parte a planului antrenamentului de luptă, afirmă Flota.

 

”Racheta a lovit cu succes o țintă care simula o navă inamică aflată la o distanță de 40 mile nautice (circa 74 de kilometri)”, potrivit sursei citate, care adaugă că drone aeriene au înregistrat momentul în care  racheta a lovit cu precizie ținta.

 

TAGS : rusia marea neagra fregata amiral grgorovici exercitiu munitie razboi
Comentarii
Nicolescu Marius 2018-08-18
Da' interesează pe cineva? Ministrul Apărării e interesat acum de problemele cu apărarea lui Dragnea și a PSD. Pesedeii oricum nu se interesează de ceeace se întâmplă pe Marea Neagră. Ei oricum abia așteaptă joncțiunea cu poporul sovietic eliberator. Acuma să vedem ce zice SRI, n'așa?
FLORIAN D. MIREA 2018-08-16
Uite de ce nu are rusul coada!
Total 2 comments.
Mai multe din International
3063
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22