Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Norica Nicolai: Imaginile cu jandarmii care băteau protestatari pașnici au fost trucate
Laurentiu Gheorghe - - - -
2018-08-17
Actualitate Interna
8

Europarlamentarul Norica Nicolai susține că imaginile care surprind intervenția violentă a jandarmilor de la protestul din 10 august ar fi fost trucate, adăugând că poate fi de acord cu orice dar nu cu ”violența și injuriile aduse oamenilor legii”, relatează Adevarul.

 

 

 

 

”Se pot face multe cu un calculator. Cred că imaginile cu jandarmii care lovesc oameni cu mâinile ridicate au fost trucate. Şi în ţările din UE se acţionează la fel dacă nu se respectă spaţiul delimitat de jandarmi. Eu pot să fiu de acord cu orice, dar nu cu violenţa şi injuriile aduse oamenilor legii. Nu înţeleg de unde atâta ură”, a declarat Norica Nicolai la Turceni, potrivit Adevarul.

 

Europarlamentarul s-a aflat în judeţul Gorj pentru a participa la manifestările dedicate împlinirii a 40 de ani de la înfiinţarea Termocentralei Turceni.

 

Peste 450 de protestatari au avut nevoie de îngrijiri medicale după intervenția violentă a Jandarmeriei de la protestul din 10 august. Imaginile surprinse arată faptul că jandarmii au intervenit în forță, cu bastoane și gaze lacrimogene împotriva manifestațiilor pașnici, printre care s-au regăsit și câțiva provocatori agresivi.

 

Vineri, la ora 22.45, este anunțat un nou protest în Piața Victoriei pentru a marca o săptămână de la evenimentele violente din 10 august, mitingul fiind organizat sub deviza ”Democrația moare în gaze lacrimogene și bastoane!”.

TAGS : proteste psd alde piata victoriei
Comentarii
nic 2018-08-18
Uitati-va la fatza asteia, parca vad un barbat inbracat in haine de muiere, moaca de comunist feroce!!!!! Despre ce prostii vorbeste ce sa mai vorbim, ma intreb daca astia precum nicolai isi dau seama ce tampenii scot pe gura...asta sigur delireaza.
Isoscel 2018-08-17
Daca spui ca aceasta fiinta bipeda este o vaca, jignesti patrupedul ! Dar daca s-ar putea cuantifica IQ-ul celor doua fiinte mentionate aici, cu siguranta ca vaca ar trebui sa fie numita europarmentar in locul domanei Norica Nicolai !
Darie 2018-08-17
Și spitalizările sunt trucate. Și certificatele medicolegale sunt trucate. Totul e trucat. Un singur lucru e real: Coaliția...ALDEPSD și ăilalți care mai gravitează pe acolo. Acesta e drumul care duce la dezastrul unei societăți. Când Latrina 3 a început să stabilească adevăruri după bunul plac, a introdus un virus în societatea românească. Virusul nu era nou, era doar inactiv. Apoi, virusarea a avut succes pentru că adevărul nu era dorit. Când o societate nu-și mai dorește adevărul, aleargă cu viteză spre dezastru. Aceasta e problema cu adevărul: dorit sau nu, el există chiar și atunci când e negat. Iar problema cu cei care-l neagă este că pierd contactul cu realitatea. Trezirea va fi șocantă!
Marius 2018-08-17
Norica, Norica.......

Probabil ca toti cei din piata si-au adus de-acasa spray-uri paralizante, cu piper sau altele, gaze lacrimogene..... si si-au inscenat o mica "gazare". La plecare si-au aplicat unii altora si cateva "pulane" pe spinare si suturi in fund ca sa ajunga mai repede acasa.......

Cotofana hoata, ce esti!!!!
Mouillé Paissedé 2018-08-17
Tanti asta e si ea un trucaj, ieftin si prost. Ea nu exista de fapt.
lmihai 2018-08-17
Aceasta individa este debila mintal ori mincinoasa patologic, crede ca se adreseaza unor spalati pe creier-gen aneta 3!
Cum se poate ca in mileniul III Romania sa fie reprezentata in CE de un astfel de specimen uman?!
emil 2018-08-17
Minţi Norico ca o scroafa...jandarmii spun ca sunt adevarate si se mandresc de fapte !
Nicolescu Marius 2018-08-17
Un Monstru procuror apără nemotivat Brutele.
Total 8 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
2743
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22