Ludovic Orban: Condamnăm atacurile ”demente” ale PSD împotriva președintelui

Dora Vulcan | 20.08.2018

Ludovic Orban a condamnat atacurile "demente" ale PSD împotriva lui Klaus Iohannis, precizând că vinovăția pentru violențele din 10 august aparține exclusiv PSD-ALDE, în contextul intenției PSD de înființare a unei comisii de anchetă asupra declarațiilor președintelui despre acțiunile Jandarmeriei.

Pe aceeași temă

 

 

 

 

"Condamnăm ferm toate atacurile demente și nejustificate ale PSD împotriva președintelui Klaus Iohannis.

Vinovăția pentru ce s-a întâmplat la protestele împotriva modului în care guvernează PSD este responsabilitatea exclusivă a PSD-ALDE.

Tirul de minciuni împotriva președintelui României arată că PSD trăiește într-o realitate paralelă și că nu au capacitatea de a-și asuma modul brutal în care i-au tratat pe cetățenii români.

Transformarea președintelui Klaus Iohannis într-o țintă este o operațiune de dezinformare, este o acțiune complet lipsită de fundament în realitatea evenimentelor, pentru că președintele Iohannis nu a făcut altceva decât să ia o poziție publică față de Jandarmeria, fără să aibă niciun altfel de intervenții în ceea ce privește relația cu protestatarii.

Nu cred că trebuie să fie legat de acțiunea de cercetare a jandarmilor", a declarat președintele PNL, Ludovic Orban, la finalul ședinței de luni a Biroului Executiv al partidului care a avut loc la Parlament, citat de Mediafax. 

 

Liderul europarlamentarilor PSD, Dan Nica, a apreciat, sâmbătă, că este necesară înființarea unei comisii parlamentare de anchetă pentru că declarațiile lui Klaus Iohannis despre acțiunea Jandarmeriei la protestul din 10 august "denotă dorința evidentă de a stimula și mai mult violențele existente".

 

Ministrul Apărării Naționale, senatorul PSD Mihai Fifor, a apreciat, duminică, pe Facebook, că „trebuie constituită de îndată” o comisie parlamentară de anchetă a protestelor violente din 10 august, care să răspundă la întrebări precum „Cui folosește dărâmarea prin violență a Guvernului?”.

 

Pe de altă parte, vicepreședintele ALDE, deputatul Andrei Gerea, a declarat luni că nu susține ideea înființării unei comisii parlamentare de anchetă a protestelor violente care au avut loc pe 10 august, în Piața Victoriei, pentru că există deja o anchetă în derulare la Parchetul General.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22