Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Carmen Dan: Am aflat despre ordinul de intervenţie după ce a fost semnat de prefect
Dora Vulcan - - - -
2018-08-21
Actualitate Interna
1

Ministrul Afacerilor Interne Carmen Dan le-a spus jurnaliștilor, la ieșirea de la audierile din Comisia de Apărare, că nu a discutat cu prefectul Capitalei, Speranţa Cliseru, în ziua de 10 august, când a avut loc mitingul diasporei.

 

 

 

Mai mult, Carmen Dan susține că a aflat despre ordinul de intervenţie în forţă a jandarmilor pentru restabilirea ordinii publice după ce acesta a fost semnat de prefectul Speranța Clișeru. 

 

„În jurul prânzului am ajuns la minister şi am primit informări pe tot parcursul zilei. Nu am discutat cu doamna prefect (prefectul Capitalei, Speranţa Cliseru, n.r.) în ziua de 10 august. Am primit informaţia pe fluxul informaţional după ce s-a semnat ordinul de restabilire a ordinii publice”, a declarat ministrul de Interne, Carmen Dan, la finalul audierii în comisia de apărare, citată de Digi 24. 

 

Dan a reamintit că nu a primit o invitaţie oficială de a veni în comisie, însă a considerat că trebuie să fie prezentă la audieri. De asemenea, ministrul a precizat că a răspuns tuturor întrebărilor membrilor comisiei de apărare şi că le va pune la dispoziţie acestora raportul privind protestul din 10 august.

TAGS : proteste piata victoriei miting diaspora carmen dan audiere comisie aparare ordin speranta cliseru
Comentarii
emil 2018-08-22
Premiera mondiala ca un singur prefect sa declare stare de razboi intr-un stat membru NATO fara a informa presedintele, premierul, ministrii, armata si aliatii.
Total 1 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
3775
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22