Carmen Dan: Am aflat despre ordinul de intervenţie după ce a fost semnat de prefect

Dora Vulcan | 21.08.2018

Ministrul Afacerilor Interne Carmen Dan le-a spus jurnaliștilor, la ieșirea de la audierile din Comisia de Apărare, că nu a discutat cu prefectul Capitalei, Speranţa Cliseru, în ziua de 10 august, când a avut loc mitingul diasporei.

Pe aceeași temă

 

 

 

Mai mult, Carmen Dan susține că a aflat despre ordinul de intervenţie în forţă a jandarmilor pentru restabilirea ordinii publice după ce acesta a fost semnat de prefectul Speranța Clișeru. 

 

„În jurul prânzului am ajuns la minister şi am primit informări pe tot parcursul zilei. Nu am discutat cu doamna prefect (prefectul Capitalei, Speranţa Cliseru, n.r.) în ziua de 10 august. Am primit informaţia pe fluxul informaţional după ce s-a semnat ordinul de restabilire a ordinii publice”, a declarat ministrul de Interne, Carmen Dan, la finalul audierii în comisia de apărare, citată de Digi 24. 

 

Dan a reamintit că nu a primit o invitaţie oficială de a veni în comisie, însă a considerat că trebuie să fie prezentă la audieri. De asemenea, ministrul a precizat că a răspuns tuturor întrebărilor membrilor comisiei de apărare şi că le va pune la dispoziţie acestora raportul privind protestul din 10 august.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22