Olguța Vasilescu: Ca neamț, să vorbești de gazare, trebuie să ai mult curaj

Redactia | 25.08.2018

Ministrul Muncii, Olguța Vasilescu, a criticat declarația lui Klaus Iohannis potrivit căreia PSD a gazat românii la proteste, ea subliniind că afirmațiile sale nu sunt demne de președinte și, „ca neamț, să vorbești de gazare, trebuie să ai mult curaj”.

Pe aceeași temă

 

 

 

 

„A spus că a venit PSD să gazeze românii și să-i bată. Trecând peste faptul că toți parlamentarii PNL au fost la miting și sunt poze pe Facebook, să vii să spui că PSD a fost cel care a aruncat cu gaze lacrimogene sau că a bătut participanții de acolo, declarația nu e demnă de președinte, ci de Mălin Bot. Știți foarte bine că în ultimele zile s-a spus că provocatorii au fost aduși de la Craiova, că eu am pus în funcție șeful Jandarmeriei. Domnul președinte a împărțit: că Jandarmeria e la PSD - că eu asta înțeleg - că serviciile secrete sunt la el și ce mai avea. Sunt instituții ale statului. Ca neamț, să vorbești de gazare trebuie să ai mult curaj”, a declarat Olguța Vasilescu, la RomaniaTV, citată de Mediafax.

 

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, în legătură cu mitingul din 10 august, că faptul că ”Guvernul PSD a gazat şi a bătut românii” i se pare incalificabil.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22