Ecaterina Andronescu: Dragnea poate rămâne lider dacă-și schimbă atitudinea și abordarea

Dora Vulcan | 01.09.2018

Ecaterina Andronescu, prezentă la ședința CEx PSD, la Neptun, a vorbit despre nemulțumirile ei din partid, una dintre ele fiind guvernul „care nu e cel mai performant”. Legat de președintele PSD, Ecaterina Andronescu a declarat că Liviu Dragnea ar putea continua ca lider doar dacă își schimbă atitudinea și abordarea.

Pe aceeași temă

 

 

 

 „Cred că dezbaterea și dialogul între oamenii din PSD e obligatorie. Așa ar trebui luată și scrisoarea mea, vedem lucruri care nu ne plan nouă și ar trebuie ameliorate”, a spus Ecaterina Andronescu, intervievată de Digi 24. 

 

„PSD a dat de-a lungul istoriei sale guverne mai perfomanate și cred că și acum poate să aibă un guvern mai performant. Acestea trebuie discutate”, a precizat senatoarea PSD.

 

Ecaterina Andronescu spune că proiecte precum amnistia și grațierea ar putea fi adoptate mai ușor dacă Dragnea nu ar mai fi liderul PSD.

 

„Nu e vorba că (Liviu Dragnea n.r.) nu poate gestiona tensiunile din partid,  e vorba că i s-a reproșat că o anumită parte a legislației e în favoarea lui. Atunci când am cerut (în scrisoare n.r.) m-am gândit la lucrul acesta, că poate legistația este neapărat nevoie să o modificăm - chiar și în sensul în care îi profită și lui - dar el fiind în funcție, e foarte greu să spui că nu s-a facut legislația pentru o persoană”

 

Legat de un posibil înlocuitor al lui Liviu Dragnea, senatoarea PSD a spus că „sunt mulți ce ar putea fi președintele PSD” și că „nu e o problema”, însă nu dorit să menționeze nume.

 

Întrebată dacă poate Dragnea să continue ca lider PSD, Ecaterina Andronescu a spus că „da, dacă își schimbă atitutindea și modul în care abordează”.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22