Corina Cretu l-a sunat toata vara pe Dragnea, dar acesta nu i-a raspuns la telefon

Redactia | 03.09.2018

Război total în PSD. Primarul Capitalei, Gabriela Firea spune că comisarul european Corina Crețu a sunat-o ca să i se plângă că liderul PSD, Liviu Dragnea, nu i-a răspuns toată vara la telefon.

Pe aceeași temă

 

 

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, sâmbătă seară, la finalul şedinţei Comitetului Executiv Naţional (CExN) de la Neptun, că le-a transmis colegilor săi un mesaj al comisarului european Corina Creţu, care i-a spus că preşedintele CE Jean-Claude Juncker şi comisarii europeni şi sunt îngrijoraţi pentru situaţia din România şi pentru ceea ce s-a întâmplat în 10 august.

 

„Corina Creţu m-a sunat pe mine, pentru că mi-a relatat că şi pe parcursul verii - şi chiar înainte de Comitetul Executiv - l-a sunat pe domnul Dragnea şi nu i-a răspuns la telefon. Deci nu cum am văzut speculat în presă, de ieri până azi, că este o coaliţie a mea cu doamna Corina Creţu. (...) Nu i-a răspuns la telefon nici înaintea Comitetului Executiv şi nici pe parcursul verii. Asta relata doamna Creţu, rămâne să vă confirme”, a declarat primarul Capitalei la Romania TV.

 

Potrivit Gabrielei Firea, Corina Creţu a informat-o asupra faptului că a avut o întâlnire cu toţi comisarii europeni, care au întrebat-o care este situaţia în Bucureşti, în contextul preluării preşedinţiei Consiliului UE.

 

„Au întrebat-o cu toţii ce se întâmplă la Bucureşti, pentru că ei sunt foarte interesaţi acum de România, deoarece pe 5 decembrie ar trebui să înceapă deja pregătirile pentru preşedinţia rotativă. Şi toţi vor lucra la Bucureşti şi sunt foarte interesaţi de climatul din oraşul nostru, de siguranţă, de securitate, de ceea ce se întâmplă la noi. Şi doamna Corina Creţu a spus că va transmite la Bucureşti aceste informaţii, aceste îngrijorări şi că speră să se ia măsuri”, a spus Firea.

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22