Liberalii cer audierea lui Dăncilă și depun moţiune împotriva ministrului de Interne

Dora Vulcan | 03.09.2018

PNL cere audierea premierului Viorica Dăncilă în Camera Deputaţilor şi va depune săptămâna aceasta moţiune simplă împotriva ministrului de Interne.

Pe aceeași temă

 

 

 "Am depus în cadrul procedurii 'Ora Guvernului' solicitarea din partea grupului PNL de audiere a premierului Vasilica Viorica Dăncilă, pentru a da seamă de responsabilităţile subordonaţilor săi din cadrul Guvernului şi Prefecturii, Jandarmeriei şi celorlalte instituţii de forţă, ca urmare a intervenţiei brutale în reprimarea manifestaţiei din 10 august. Am luat decizia de a depune o moţiune simplă împotriva ministrului de Interne, Carmen Dan, în care solicităm demiterea ministrului de Interne, ca urmare a modului dezastruos în care a comandat forţele de ordine şi ca urmare a faptului că forţele de ordine au încălcat grav legea şi au reprimat cu brutalitate o manifestaţie paşnică în data de 10 august", a declarat Orban, la Parlament, citat de Agerpres, la finalul şedinţei Biroului Executiv al liberalilor.

 

Preşedintele PNL a arătat că moţiunea simplă împotriva ministrului de Interne va fi depusă la primul plen de lucru, marţi sau miercuri.

 

El a precizat și că, luni, liberalii vor depune alături de USR solicitarea privind înfiinţarea unei comisii de anchetă referitoare la "reprimarea brutală a manifestaţiei paşnice" care a avut loc pe 10 august.

 

Orban a amintit că a fost depusă şi solicitarea pentru înfiinţarea unei comisii parlamentare de anchetă privind pesta porcină.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22