Toader anunță joi numele viitorului procuror-șef al DNA: Nu voi negocia la Cotroceni

Redactia | 06.09.2018

După cum a anunțat marți, ministrul Justiției va anunța azi nominalizarea sa pentru șefia DNA, dar a precizat că acest subiect nu va fi discutat cu președintele Iohannis. Toader se va duce la Cotroceni, în locul premierului Viorica Dăncilă, împreună cu ministrul Finanțelor.

Pe aceeași temă

 

 

Candidați la șefia DNA sunt Nicolae Lupulescu, Gabriela Scutea, Paula Tănase, Sorin Armeanu, Andrei Bodean şi Adina Florea.

 

„Mâine (joi - n.r.) voi da curs invitației de a merge la Cotroceni. La Cotroceni nu voi discuta despre propunerea pentru funcția de procuror-șef DNA. La orele 13.00, propunerea pentru procuror-șef DNA va fi anunțată pe www.just.ro și transmisă secției pentru procurori din CSM, pentru avizul CONSULTATIV !”, a scris miercuri seara, pe Facebook, ministrul Justiției.

 

Precizările lui Toader vin în contextul în care în spaţiul public au apărut informaţii potrivit cărora i-ar transmite preşedintelui Klaus Iohannis numele persoanei pe care urmează să o desemneze pentru funcţia de procuror şef al DNA, înainte de momentul oficial al anunţului, în cadrul consultărilor de la Cotroceni, potrivit news.ro.

 

Preşedintele Klaus Iohannis i-a transmis o scrisoare premierului Viorica Dăncilă, prin care o invită joi pentru consultări la Palatul Cotroceni, pentru "clarificarea unor aspecte care ţin de rectificarea bugetului de stat al instituţiilor cu atribuţii în domeniul securităţii naţionale pentru anul 2018, care constituie probleme urgente şi de importanţă deosebită", la această întâlnire fiind invitaţi şi miniştrii de resort.

 

Viorica Dăncilă a anunțat în ultima ședință de guvern că joi urmează să facă o vizită în Spania, unde va discuta cu omologul său spaniol și va avea și o întâlnire cu Regele Felipe al VI-lea

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22