3SOUND: concert Arlinda Morava și Bucharest Ladies Cvintet

Fara Autor | 06.09.2018

2018 / 09 / 14

Pe aceeași temă

Muzeul Municipiului București organizează vineri, 14 septembrie 2018, dela ora 19:00, la Palatul Suțu, concertul de debut al Festivalului de muzică contemporană 3SOUND, aflat la prima sa ediție. Concertul este susținut de soprana Arlinda Morava, alături de Bucharest Ladies Cvintet, Ascendis Choir și Korada Vako (vioară); dirijor Eduard Dinu. Din repertoriu: Christian Alexandru Petrescu - „Să fie! N-are decât să fie!” pe versuri de Ommar Khayam; Christian Alexandru Petrescu - „Ave Maria” - pentru soprană, cor, quintet de corzi și pian; Tiberiu Brediceanu - două lucrări folclorice; George Enescu – „Baladă“; / Ciprian Porumbescu - „Baladă“; Cesk Zadeja, Tonin Arapi, Kico Kono (compozitor albanez) - Arie și lucrări pentru soprană.

Arlinda Morava, născută în Tirana, Albania, a absolvit Conservatorul „Ciprian Porumbescu” din Bucureşti şi are un Masterat canto de opera în Elveția. Colaborează cu toate tipurile de instituțîi culturale de stat din România și Albania, este laureată a multor Concursuri naționale şi internaționale. A întreprins turnee în marile oraşe din România dar şi în strainătate.

Bucharest Ladies Cvintet (format din Andreea Ștefănescu – Vioara 1, Carmen Moisescu – vioara a-2-a, Cristina Bucur – viola, Alexandra Pascaru – violoncel, Liana Mareș – pian) a luat ființă în anul 2005, din dorința de a aduce publicului o muzică de calitate interpretată la cel mai înalt nivel. Membrele Bucharest Ladies Cvintet fac parte din diferite ansambluri consacrate şi se reunesc cu ocazia unor proiecte importante pentru a oferi publicului meloman bucurie şi emoție. În scurt timp, şi-au câştigat admirația şi aprecierea spectatorilor atât din România cât şi din străinătate pentru concertele de înaltă calitate şi prezență scenică.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22