PSD dă în clocot. Liviu Dragnea convoaca toți liderii din teritoriu la discuții

Redactia | 11.09.2018

Parlamentarii PSD i-au cerut marți explicații lui Liviu Dragnea privind tensiunile din partid și au cerut convocarea cât mai repede a CEx pentru a soluționa diferendele, anunță HotNews.ro, citând surse din rândul social-democraților.

Pe aceeași temă

 

 

 

 

În replică, liderul PSD încearcă să amâne cât poate ședința CEx, ca sa aibă timp sa se întalnească cu toti liderii locali pentru a-si asigura sustinerea a cator mai multi dintre acestia. Marian Neacsu, ecretar general, si oumul de incredere al lui Dragnea, i-a convocat deja pe baronii locali miercuri și joi la Bucuresti pentru discutii individuale, relatează HotNews.ro

 

Sursele citate susțin că deputații PSD Mihai Tudose și Marcel Ciolacu ar fi cerut în ședința grupului PSD de la Cameră convocarea unei ședințe a Comitetului Executiv însă dezbaterea a fost amânată pe această temă.

 

Liderul de grup de la Camera Deputațiilor, Daniel Suciu a recunoscut că există o îngrijorare în interiorul partidului și că declarațiile din spațiul public nu fac bine partidului.

 

"Sunt convins că PSD va găsi resursele să depăsească momentele dificile. Toate lucrurile care ne dezbină evident trebuie discutate în interiorul Comitetului Executiv. Când se va desfășura acesta, vom vedea", a declarat Daniel Suciu, la finalul ședinței grupului parlamentar.

 

Sursele citate susțin că Liviu Dragnea încearcă să amâne cât mai mult ședința Comitetului Executiv și vrea să negocieze cu fiecare lider de organizație susținerea sa. De altfel, Dragnea i-a convocat pe liderii de organizații în Kiselef începând de miercuri sub pretextul discuțiilor pe tema referendumului privind familia tradițională.

 

La nivel oficial, secretarul general al PSD Marian Neacşu a declarat că începând de miercuri, împreună cu Liviu Dragnea, se va întâlni cu toţi preşedinţii de organizaţii pentru a discuta despre campania referitoare la referendumul cu privire la redefinirea familiei în Constituţie.

 

"Toate discuţiile pe care le-am avut cu liderii din teritoriu au fost circumscrise faptului că mâine şi poimâine (miercuri şi joi - n.r.) ne vom întâlni cu fiecare dintre ei pentru a discuta, în măsura în care votul de astăzi la Senat iese aşa cum ne aşteptăm să iasă, organizarea campaniei în vederea susţinerii referendumului. Vor exista întâlniri cu liderii pe regiuni, la sediul nostru din Kiseleff, începând din după-amiaza zilei de mâine", a spus Neacşu la Parlament.

 

Neacșu a menționat că în măsura în care liderii de organizaţii vor avea şi alte subiecte, probabil că vor fi discutate şi acestea.

 

De altfel Neacșu i-a anunțat pe parlamentari că până la data de 10 octombrie urmează să se organizeze alegeri locale în cele 11 organizaţii ale PSD care au conduceri interimare, iar până la sfârşitul lunii octombrie vor fi organizate conferinţele pentru alegerea liderilor judeţeni.

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22