Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Ministrul Teodorovici spune că nu e ipocrit și recunoaște că i-ar plăcea să fie premier
Dora Vulcan - - - -
2018-09-13
Actualitate Interna
1

Ministrul Finanţelor Eugen Teodorovici spune că e normal ca un om politic să aspire la ”tot felul de poziţii cât mai înalte” și recunoaște că i-ar plăcea să fie premier.

 

 

„Ca om politic este normal să aspiri la tot felul de poziţii cât mai înalte. Este normal. Dacă faci altfel, eşti ipocrit. Nu-i normal să fie aşa? Cum poţi să spui tu ca politician: «Mi-ajunge, eu stau aici».”, a spus Teodorovici într-un interviu acordat Digi 24. 

 

”Dacă tot ai intrat în politică, ai intrat să faci bine pentru ţară”, spune el într-un salt logic de la aspirația spre funcțiii înalte la responsabilitatea de a guverna, identificându-le forțat pe cele două.

 

Dacă ai intrat şi eşti convins de lucrul ăsta, nu-ţi dai seama că, cu cât eşti în poziţii mai sus, unde poţi să decizi, faci lucrurile mult mai bine?

Dacă e un politician care spune altceva, înseamnă că este ipocrit. Sau, dacă nu este ipocrit, înseamnă că este şi mai grav: acea poziţie este mulţumitoare şi-i aduce alte avantaje.

Lupta în politică trebuie să fie pentru acest lucru: să faci mai bine pentru ţară. Dacă nu asta urmăreşti, înseamnă că, fie ai un interes personal, fie eşti ipocrit” - a declarat Teodorovici într-un interviu acordat marți seară Digi 24. 

 

TAGS : guvern psd dancila teodorovici finante aspiratie premier
Comentarii
emil 2018-09-13
Deocamdata e Dancila acolo, cand n-o mai fi ea o sa te puna Dragnea pe tine.
Total 1 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
477
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22