Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Jean-Claude Juncker, înainte de venirea în România: Ceva este în neregulă în România
Dora Vulcan - - - -
2018-09-13
Actualitate Interna
1

Jean-Claude Juncker, preşedintele Comisiei Europene, vine săptămâna viitoare la Bucureşti şi se arată nemulțumit de ceea ce-l aşteaptă la sosirea în România.

 

 

 

 Preşedintele Comisiei Europene Jean-Claude Juncker a declarat, într-un interviu pentru Digi 24, că dacă ar fi vorbit despre România în discursul despre Starea Uniunii susţinut miercuri, mesajul nu ar fi fost unul pozitiv în totalitate, 

 

”Dacă aş fi vorbit despre România, mesajul nu ar fi fost unul pozitiv în totalitate. Anul trecut a fost unul pozitiv şi cred în continuare că România şi Bulgaria trebuie să intre în spaţiul Schengen cât mai curând, dar în acelaşi timp trebuie să vedem rezultate în ceea ce priveşte respectarea statului de drept”, a spus președintele Comisie Europene într-un interviu acordat corespondentului Digi 24 , Alina Mărculescu Matiș.

 

”Am impresia că există o uriaşă şi controversată dispută în România între preşedinte şi guvern şi o parte a Parlamentului. Am sentimentul că e totul în regulă în România? Nu”, a mai spus oficialul european, întrebat cum vede situaţia din România în acest moment la capitolul stat de drept şi justiţie.

 

Juncker a spus că el crede în continuare că România şi Bulgaria trebuie să intre în spaţiul Schengen cât mai curând, dar că, în acelaşi timp, trebuie văzute rezultate în ceea ce priveşte respectarea statului de drept. 

 

 

 

TAGS : ce juncker romania vizita nemultumire
Comentarii
BASCA 2018-09-13
Pana mai ieri batea candid obrazul dictatorasului Orban si acum nucleara(sanchi!).Acum are impresia,poate chiar vaga, ca lucrurile nu-s normale pe aici.Treaba lui dar stana nepazita...
Total 1 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
1000
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22