Toader, dupa ce a cerut sa devina notar: Greu de crezut ca o sa fac acte notariale

Redactia | 13.09.2018

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a dat joi o declarație stranie legată de cererea de a deveni notar, nespunând să spună de ce a vrut totuși să-și facă un cabinet de notar.

Pe aceeași temă

 

 

 

El a spus că ”e greu de crezut că mă veți vedea făcând acte notariale, greu de crezut că voi sta să fac acte notariale, structura mea profesională e în domeniul dreptului penal, voi relua activitatea de avocatură”, relatează G4Media.ro

 

Toader nu a explicat de ce a decis să facă cererea de a deveni notar, dat fiind că nu intenționează să urmeze această carieră.

 

Întrebat dacă își va lua fiul la viitorul său cabinet notarial, Tudorel Toader a spus că ”fiul meu nu e notar. E repartizat într-o localitate din Iași, dar încă din momentul repartiției un distins notar l-a luat asociat la cabinetul său, care merge foarte bine, iar ei sunt foarte compatibili”.

 

Reamintim că G4Media.ro a scris că solicitarea ministrului Justiției de a deveni notar public cu un post în localitatea Iaşi, circumscripţia Judecătoriei Iaşi, ar avea ca scop aducerea fiului cel mare, Ionuț Alexandru Toader, în prezent notar într-o comună din județ, într-un post la oraș, potrivit unor surse din ministerul justiției. În prezent, fiul lui Tudorel Toader este asociat cu un alt notar pentru a putea funcționa în Iași, după cum a dezvăluit Reporteris.ro în luna mai. Dacă se asociază cu tatăl său ajuns notar, va putea activa mai departe în oraș, la cabinetul familiei.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22