Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Augustin Lazăr se întâlnește astăzi cu reprezentanții Comisiei de la Veneția
Dora Vulcan - - - -
2018-09-14
Actualitate Interna
3

Augustin Lazăr se va întâlni vineri dimineață cu membrii Comisiei de la Veneția, care se află în aceste zile în București pentru a discuta cu autoritățile despre modificările Codurilor penale.

 

 

 Conducerea Parchetului General se va întâlni, vineri dimineață, începând cu ora 9:00, cu delegația Comisiei de la Veneția, transmite Mediafax.

 

În cursul zilei de joi, membrii Comisiei de la Veneția s-au întâlnit cu președintele Klaus Iohannis, cu membrii CSM, cu ministrul Justiției, Tudorel Toader, dar și cu membri ai Comisiei speciale pentru Legile Justiției. 

 

„O delegație a Comisie de la Veneția va efectua o vizită în România, în cadrul acțiunilor de pregătire a avizului referitor la recentele amendamente la Codul Penal și la Codul de procedură penală, adoptate de către Parlamentul României. Avizul a fost solicitat de către Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei. Delegația va purta discuții cu președintele României, ministrul Justiției, reprezentanți ai Înaltei Curți de Casație și Justiție, Parchetului General, Direcției Națională Anticorupție (DNA), Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT), Consiliului Superior al Magistraturii, Parlamentului, inclusiv ai Comisie speciale pentru Legile Justiției, asociații de judecători și procurori și organizații ale societății civile", se arată în anunțul publicat, miercuri, pe site-ul Comisiei de la Veneția.

TAGS : parchetul general augustin lazar comisie venetia
Comentarii
ion ion 2018-09-14
Adica un fel de sedinte de partid ca pe vremuri cu U sovietica dar pe dos.
BASCA 2018-09-14
O sarmaluta,o biscuite.
emil 2018-09-14
Ce mai poate face Comisia de la Veneția intr-o tara fara stat de drept si mafiota in toata fiinta ei nationala ?
Total 3 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
2561
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22