Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Joe Biden dă România ca exemplu negativ pentru restrângerea unor drepturi civile
Dora Vulcan - - - -
2018-09-17
International
2

Fostul vicepresedinte american Joe Biden critica in termeni duri masurile legislative ale politicienilor impotriva comunitatii LGBT, pe care le descrie ca "politici obtuze care divizeaza societatea incercand sa redefineasca familia", iar in acest sens a oferit ca exemplu si situatia din Romania.

 

 

 

 Biden a sustinut un discurs la o gala organizata de Human Rights Campaign, cea mai mare organizatie din Statele Unite pentru apararea drepturilor homosexualilor. Acesta a vorbit despre statele care adopta "politici obtuze care divizeaza societatea incercand sa redefineasca familia", iar ca exemplu a oferit tari precum Cecenia sau Tanzania, dar si "aliatul democratic Romania".

 

"In intreaga lume membrii comunitatii LGBTQ sunt terorizati si torturati. Cecenia, El Salvador, Malaezia, Tanzania, chiar si unii dintre aliatii nostri democratici precum Romania deschid calea unor politici obtuze care divizeaza societatea incercand sa redefineasca familia. Orice om cu constiinta, indiferent de religie sau de convingerile personale, ar trebui sa fie in stare sa inteleaga faptul ca discriminarea si violenta impotriva oricarei persoane, sub orice forma, este pur si simplu de netolerat, ilegala si gresita", a declarat Joe Biden, citat de Ziare.com.

 

 

CCR a dat, luni, aviz pe initiativa de modificare a Constitutiei in sensul redefinirii familiei care sa prevada casatoria doar intre un barbat si o femeie.

 

 

TAGS : sua romania joe biden restrangere drepturi
Comentarii
emil 2018-09-19
Romania n-a respectat statul de drept si drepturile civile nici in comunism si nici in democratie.
altVasile 2018-09-18
”Joe Biden dă România ca exemplu negativ pentru restrângerea unor drepturi civile” - Ce va restrânge România?!

Poți să mânânci o ciorbă pe care nu ai gătit-o niciodată? Poți să conduci o mașină care nu a fost încă fabricată? Cum poți să restrângi perverșilor niște drepturi pe care aceștia nu le-au avut niciodată în România?! Dar asta se întâmplă atunci când te angajezi, cu trup și suflet, să aperi cauza perverșilor - îți pervertești, pe neobservate, propria logică.

În concluzie, aș propune să-l lăsăm pe joe biden, produsul expirat, la lada de gunoi a istoriei, acolo și unde îi este locul. Iar noi să ne vedem de treaba noastră. Iar datoria noastră este să ne apărăm copiii. Nu este deloc obligatoriu ca România să intre în rândul țărilor sodomite.

Total 2 comments.
Mai multe din International
1974
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22