Succes repurtat de premierul Dăncilă. La a doua încercare s-a întâlnit cu Jean-Claude Junker

Redactia | 18.09.2018

Premierul a ajuns la Aeroportul Băneasa la ora 11,55, întâlnirea cu Jean-Claude Juncker fiind aşteptată în intervalul 12:30 – 13:00, reușind să se întâlnească la 12:58 în Salonul Mic din incinta aeroportului Băneasa.

Pe aceeași temă

 

 

 

Luni, Guvernul a precizat că întâlnirea prim-ministrului Viorica Dăncilă cu preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, stabilită să se desfăşoare la sosirea oficialului european pe Aeroportul Băneasa, nu a mai avut loc deoarece aeronava cu care a venit în ţara noastră şeful CE a aterizat mai devreme de ora anunţată, iar Serviciul de Protecţie şi Pază a preluat delegaţia oficialului european şi a plecat spre hotelul unde urma să fie cazat Juncker.

 

Preşedintele CE a ajuns luni după-amiază în România pentru a participa la sesiunea plenară a Summitului "Iniţiativa celor Trei Mări".

 

Premierul de la Bucuresti a ratat, luni seara, intrevederea cu seful Comisiei Europene, Jean Claude-Juncker. Viorica Dancila nu a reusit sa ajunga la aeroport, desi echipa Guvernului a fost anuntata ca avionul cu care venea Juncker va ateriza mai rapid. Jumatate de ora insa i-a fost insuficienta pentru a ajunge de la Palatul Victoria, unde se afla, potrivit surselor Ziare.com, la aeroportul Otopeni.

 

Oficial, Guvernul Romaniei arunca vina pe Serviciul de Paza si Protectie (SPP) si sa mentionam doar ca toate aceste acuzatii vin in zilele in care noua sefi de stat, ministri de Externe, sefi de Parlament si presedintele Comisiei Europene se afla la Bucuresti, unde SPP este insarcinat cu protectia celor mai inalti demnitari.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22