Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Succes repurtat de premierul Dăncilă. La a doua încercare s-a întâlnit cu Jean-Claude Junker
Laurentiu Gheorghe - - - -
2018-09-18
Actualitate Interna
0

Premierul a ajuns la Aeroportul Băneasa la ora 11,55, întâlnirea cu Jean-Claude Juncker fiind aşteptată în intervalul 12:30 – 13:00, reușind să se întâlnească la 12:58 în Salonul Mic din incinta aeroportului Băneasa.

 

 

 

Luni, Guvernul a precizat că întâlnirea prim-ministrului Viorica Dăncilă cu preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, stabilită să se desfăşoare la sosirea oficialului european pe Aeroportul Băneasa, nu a mai avut loc deoarece aeronava cu care a venit în ţara noastră şeful CE a aterizat mai devreme de ora anunţată, iar Serviciul de Protecţie şi Pază a preluat delegaţia oficialului european şi a plecat spre hotelul unde urma să fie cazat Juncker.

 

Preşedintele CE a ajuns luni după-amiază în România pentru a participa la sesiunea plenară a Summitului "Iniţiativa celor Trei Mări".

 

Premierul de la Bucuresti a ratat, luni seara, intrevederea cu seful Comisiei Europene, Jean Claude-Juncker. Viorica Dancila nu a reusit sa ajunga la aeroport, desi echipa Guvernului a fost anuntata ca avionul cu care venea Juncker va ateriza mai rapid. Jumatate de ora insa i-a fost insuficienta pentru a ajunge de la Palatul Victoria, unde se afla, potrivit surselor Ziare.com, la aeroportul Otopeni.

 

Oficial, Guvernul Romaniei arunca vina pe Serviciul de Paza si Protectie (SPP) si sa mentionam doar ca toate aceste acuzatii vin in zilele in care noua sefi de stat, ministri de Externe, sefi de Parlament si presedintele Comisiei Europene se afla la Bucuresti, unde SPP este insarcinat cu protectia celor mai inalti demnitari.

TAGS : dancila jean-claude junker initiativa celor trei mari
Comentarii
Total 0 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
1572
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22