Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


„Dragostea durează 3 ani“, de Frédéric Beigbeder, la Godot
- - - -
2018-09-18
Cultura
0

2018 / 09 / 24

Luni, 24 septembrie, de la ora 20, la Godot Café Teatru (Str. Blănari, nr. 14, București) are loc spectacolul „Dragostea durează 3 ani“, de Frédéric Beigbeder, în regia lui Chris Simion-Mercurian, avându-i în distribuție pe Cristi Iacob, Tania Popa/Mihaela Teleoacă, Gabriela Iacob, Vitalie Bichir.
„O punere în scenă reușită a romanului, care este unul foarte dificil de adaptat pentru teatru. Mi-a plăcut foarte mult structura regizorală foarte clar conturată, modul neconvențional de punere în scenă și jocul excelent al actorilor. Am încercat, în carte, să fac lumea să râdă pe seama divorțului și a problemelor sentimentale, iar piesa reușește din plin acest lucru. Dacă e ceva rău în piesa asta e că durează prea puțin. Ar trebui să dureze trei ani.” (Frederic Beigbeder)
„Este un spectacol post modern, recomandat spectactorilor dezinhibați și lipsiți de prejudecăți, un spectacol neconvențional, care anulează limita dintre actori și spectatori. De fapt nu e un spectacol, e viața fiecăruia.” (Chris Simion-Mercurian)

 

TAGS : Frédéric Beigbeder Chris Simion-Mercurian odot Café Teatru
Comentarii
Total 0 comments.
Mai multe din Cultura
414
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22