Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


PSD vrea să îngroape instituțiile media care nu ridică osanale cuplului Dragnea&Tăriceanu
Laurentiu Gheorghe - - - -
2018-09-19
Actualitate Interna
3

PSD vrea să închidă toate instituțiile media care sunt critice cu actuala putere. Primul obiectiv este Realitatea Media care operează postul TV Realitatea. În prezent organizațiile județene au primit ordin să strângă semnături „reale” pentru a depune o plângere la CNA, instituție pe care o controlează politic.

 

 

 

Președintele PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor, a trimis vineri o circulară către toate organizațiile locale din județ cu dispoziția clară de a strânge fiecare minimum 100 de semnături în vederea sesizării la CNA a televiziunilor care critică partidul și pe ”președintele Liviu Dragnea”. Circulara a fost publicată de ziarul Ancheta de Hunedoara.

 

Potrivit circularei:

 

”ÎN ATENŢIA PREŞEDINŢILOR ORGANIZAŢIILOR LOCALE ALE PSD. În conformitate cu pincipale activităţi aprobate de conducerea Partidului Social Democrat vă solicităm ca până în  data de 18 Septembrie 2018 să ne transmiteţi pe e-mail: [email protected] tabele completate conform anexei nr. 1 cu cel puţin 100 de semnături. Datele şi semnăturile din tabele trebuie să fie reale, oamenii trebuie să știe ce au semnat. Tabelele sunt necesare pentru sesizarea CNA cu privire la atacurile şi jignirile aduse la adresa PSD şi a Preşedintelui Liviu Dragnea şi pentru sancţionarea unor posturi de televiziune, cum ar fi REALITATEA TV, şi a realizatorilor, ca de exemplu RAREŞ BOGDAN”.

 

Jurnaliștii de la Ancheta de Hunedoara mai notează că l-au contactat pe șeful PSD Hunedoara, dar acesta ”nu a putut comenta subiectul pe motiv că era într-o şedinţă, dar a promis că va reveni cu un apel telefonic de îndată ce se eliberează”.

 

Liderul PSD Hunedoara nu a răspuns nici la apelurile sau SMS-urile G4Media.ro.

 

Laurențiu Nistor este deputat PSD, fiind unul dintre parlamentarii care, pe 20 iunie, s-au constituit în gărzi de corp ad-hoc pentru Liviu Dragnea în Parlament i-au lovit cu pumnii și cu coatele pe jurnaliștii care încercau să îi pună întrebări liderului social-democrat.

 

 

"PSD strânge în mod OFICIAL semnături pentru a închide Realitatea TV şi pentru a mă interzice pe mine să apar pe TV, cu nume şi prenume, în clar! Oamenii ăştia chiar nu înteleg DEMOCRAŢIA," a postat Rareş Bogdan pe contul său de facebook

 

Furia realizatorului s-a declanşat în urma dezvăluirilor făcute de anchetedehunedoara.ro, care publică, în fascimil, adresa trimsă de liderul PSD Hunedoara Laurenţiu Nistor, pe 14 septembrie, tuturor liderilor de organizaţii locale. În adresă se precizează, în mod curios că „datele şi semnăturile din tabele trebuie să fie reale”. Reacţía liderului PSD şi documentul oficial le puteţi viziona aici.

 

 

 

TAGS : psd liviu dragnea media realitatea tv
Comentarii
emil 2018-09-19
Exceptie ProTv toate sunt fake media. Asculti si te ingrozesti cand vezi cata lipsa de documentare, cultura generala si ce minciuni pot debita la stiri ori in show-uri TV !!
gigi 2018-09-19
Jilava il asteapta! Mai e putin si scapam de penali.
nic 2018-09-19
Asa va trebuie daca nu ati iesit la vot, acu' va manaca hotii cu fulgi cu tot!!!
Total 3 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
1833
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22