Ponta, încă o fotografie cu ”statul paralel”: Dragnea și-a urmărit doar interesul personal

Dora Vulcan | 20.09.2018

Cu o zi înaintea confruntării decisive din PSD, fostul premier Victor Ponta a publicat pe Facebook o nouă fotografie în care apare Liviu Dragnea alături de fostul șef al SRI George Maior, fosta șefă a DNA Laura Codruța Kovesi și fostul vicepremier Gabriel Oprea.

Pe aceeași temă

 

 

 ”Pt membrii CEX al PSD - pentru toti cei care inca il sustin pe Dragnea ! Stop minciunii si ipocriziei! Stop manipularii si imposturii!

Dragnea nu a luptat niciodata nici cu Kovesi, nici cu Statul Paralel , nici contra abuzurilor , nici ca sa-si apere colegii ! Mereu si-a urmarit interesul personal indiferent de interesul celorlalti !

Revolta mea, a lui Grindeanu, Tudose, Banicioiu, Andronescu, Firea si, de ieri, Tutuianu, Stanescu , Ciolacu, Mocioalca, Neacsu etc nu are absolut nicio legatura cu Iohannis, SRI, Soros bla bla - este doar o incercare in al 12 lea ceas de a-i lua mansa unui pilot nebun si disperat gata sa distruga tot!

Cine maine ramane cu Dragnea sa nu mai invoce scuze false!”  a scris Ponta pe pagina sa de Facebook. 

 

Fosta șefă a DNA are o dâră roșie pe unul din brațe, motiv pentru ca unii lideri PSD, pro Dragnea, să spună că imaginea ar fi contrafăcută, printre ei și fostul ministru al Educației, Liviu Pop. Cel mai probabil, însă, Kovesi are benzi kinesiologice (bandaj neuromuscular), folosite de sportivii de performanță. Kovesi a făcut parte din lotul național de baschet de la 14 ani și a făcut bachet de performață din clasa a doua până la 22 de ani. Pe de altă parte, amintește G4Media, Kovesi a declarat în iunie 2016, într-un interviu acordat pentru Republica că, în urmă cu un an și jumătate își rupsese mâna, adică în preajma alegerilor prezidențiale din 2014. Tot G4Media spune că imaginea ar fi de la vila K2, despre care spune că ar fi unul din sediile de protocol ale SRI.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22