Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


USR, primele 300000 de semnături depuse la Parlament pentru ”Fără penali în funcții publice”
Dora Vulcan - - - -
2018-09-20
Actualitate Interna
1

USR a depus, joi, la Parlament primele 300.000 de semnături pentru iniţiativa ”Fără penali în funcţii publice” din cele un milion de semnături strânse.

 

 

”Inițiativa #FărăPenali a ajuns în Parlament. Cu ajutorul vostru am reușit!

Astăzi am depus primul calup de 300 000 de semnături în Parlament, mâine vom depune restul de 600 000 - 700 000 de semnături.

Am ajuns în etapa parlamentară a inițiativei cetățenești, dincolo de asediul sub care a fost ținută această inițiativă, dincolo de disprețul inițial, dincolo de surpriza când numărul de semnături a depășit un milion, dincolo de încercările de sabotaj ale multor primari PSD.

Obiectivul USR în Parlament este, în acest moment, să aducă modificarea în plenul Parlamentului pentru a fi votată și pentru a ajunge la referendum. Este un obiectiv pe care ni-l asumăm cu toată seriozitatea și suntem convinși că Fără Penali în Funcții Publice, acest principiu de minimă morală a societății, va ajunge în Constituția României” - a scris liderul USR Dan Barna pe pagina sa de Facebook. 

 

TAGS : usr dan barna fara penali depunere parlament
Comentarii
emil 2018-09-20
Bine ar fi, dar pare mai mult a reclama publicitara decat o initiativa care sa se realizeze vreodata in Romania mafiota.
Total 1 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
730
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22