Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


CEx al PSD: după două ore de discuții line, puciștii i-au cerut demisia lui Dragnea
Dora Vulcan - - - -
2018-09-21
Actualitate Interna
1

După mai bine de două ore de discuții, Gabriela Firea, Paul Stănescu, Adrian Ţuţuianu, Mihai Tudose şi Robert Negoiţă au cerut demisia lui Dragnea. Între timp, premierul Vorica Dăncilă a afirmat că nu intenţionează să demisioneze din funcţia de prim-ministru.

 

 

Membrii nucleului dur al contestatarilor lui Dragnea, în jurul căruia s-au aglutinat toți semnatarii scrisorii prin care i se cere demisia, spun că își mențin punctele de vedere expuse în documnet și că nu renunță la cererea de demisie. Ei i-au reproșat lui Dragnea conducerea defectuoasă și discreționară,

 

Paul Stănescu i-a spus lui Dragnea că o expune pe Viorica Dăncilă unei eventuale cercetări penale dacă o forțează să adopte o OUG pentru amnistie. El spune că amnistia ar trebui asumată în parlament printr-un proiect de lege.

 

Adrian Țuțuianu a prezentat un sondaj de opinie în care PSD este la scorul prezentat în scrisoarea nemulțumiților, fără a spune cine a realizat sondajul iar fostul premier Mihai Tudose a criticat lipsa de comunicare.

 

 

 

 

TAGS : psd dragnea cex cerere demisie nucleul dur pucisti
Comentarii
emil 2018-09-21
Romanii sarbatoresc centenarele pentru gratieri si amnistii cum sarbatoresc americatii ziua independentei pentru progres, civilizatie si focuri de artificii !
Total 1 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
2023
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22