Deputat PSD, despre Dragnea: Nu apucă sărbătorile de iarnă alături de Irina. Lumea e sătulă

Redactia | 22.09.2018

Deputatul PSD de Botoșani, Răzvan Rotaru a declarat vineri, după înfrângerea puciștilor în CEx, că victoria lui Liviu Dragnea este de scurtă durată și că până de sărbători va pica, referindu-se la condamnarea din primă instanță.

Pe aceeași temă

 

 

 

 

Răzvan Rotaru, deputat PSD de Botoşani, a declarat că cei care au votat pentru Dragnea în CEx „sunt oameni aduşi de el, puşi de el, li s-au oferit funcţii”, dar că victoria obţinută vineri seara este una de scurtă durată, deoarece Liviu Dragnea „nu apucă sărbătorile de iarnă”, referindu-se la condamnarea preşedintelui PSD, realtează Mediafax.

 

“Din punctul meu de vedere nu este în regulă ceea ce s-a întâmplat astăzi şi cred că va fi o victorie pe termen scurt. Aştept să mă întâlnesc cu colegii mei pentru că nu sunt momentan la Bucureşti şi să luăm o decizie. Nu cred că lucrurile vor rămâne aşa, nu este o victorie de lungă durată, este o victorie scurtă, războiul este lung. A fost doar o bătălie scurtă câştigată. Din punctul meu de vedere, până de sărbători domnul Dragnea va pica, nu-l apucă sărbătorile de iarnă. Este o persoană cu anumite probleme şi nu va ajunge să trăiască sărbătorile alături de Irina. Nu are cum… Lumea este sătulă… Toţi cei care sunt acolo, în CEx sunt oameni aduşi de el, puşi de el, li s-au oferit funcţii de prost gust şi au acceptat şi s-au umilit şi acum nu au curaj să ridice capul din pământ”, a declarat, corespondentului Mediafax, deputatul Răzvan Rotaru.

 

Anterior, deputatul PSD Botoşani, Răzvan Rotaru, a scris pe Facebook că Liviu Dragnea trebuie să facă un pas în spate.

 

 

“În calitate de deputat PSD de Botoşani, susţin demersul colegilor mei, acela de a înainta o scrisoare, menită să clarifice situaţia internă din PSD, precum şi traiectoria pe care trebuie să o urmeze partidul pentru a rămâne cea mai importantă forţă politică a ţării. Vă spuneam zilele trecute că dezaprob total modul de conducere, atât la nivel central, cât şi în cadrul organizaţiei judeţene PSD Botoşani. Lucrurile nu se află pe făgaşul cel bun”, a mai scris deputatul PSD Botoşani, Răzvan Rotaru.

 

Parlamentarul este de părere că Liviu Dragnea trebuie să demisioneze şi spune că tot mai multe organizaţii din ţară se alătură iniţiativei.

 

“Nu putem admite ca, din cauza unor mize personale, deciziile să se ia, în mod arbitrar, de către o singură persoană, iar libertatea de exprimare să fie suprimată. Preşedintele Liviu Dragnea trebuie să facă un pas în spate! Atât timp cât, la momentul actual, dumnealui are problemele pe care deja le cunoaşteţi, nu este corect ca Partidul Social Democrat să fie sacrificat. Cu privire la informaţia apărută în spaţiul public potrivit căreia PSD Botoşani îl susţine pe Liviu Dragnea, în Comitetul Executiv Judeţean doar s-a adoptat o rezoluţie pentru susţinerea programului de guvernare, nu s-a votat sprijinirea preşedintelui Dragnea. Este inadmisibil ca un preşedinte de organizaţie să hotărască în numele tuturor. Mă bucur că sunt tot mai multe voci din organizaţiile judeţene din ţară care se alătură acestei iniţiative. Este important să eliminăm disensiunile existente, să rămânem uniţi, să continuăm guvernarea şi să realizăm tot ceea ce am promis în 2016, când ne-am prezentat în faţa alegătorilor”, a adăugat deputatul Răzvan Rotaru.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22