Sondaj: Disidenții din PSD susțin că popularitatea lui Liviu Dragnea a scăzut la 4 - 7%

Redactia | 23.09.2018

Unul dintre cei trei semnatari ai scrisorii anti-Dragnea, vicepreședintele PSD Adrian Țuțuianu, a prezentat în ședința CEx de vineri rezultatele unui sondaj de opinie care arată prăbușirea popularității PSD, dar în special cea a lui Liviu Dragnea care n-ar obține mai mult de 4% din voturi la prezidențiale.

Pe aceeași temă

 

 

 

Sondajul care este publicat de Newsweek Romania, arată că la alegerile parlamentare, PSD ar obține doar 31% din voturi. În scrisoarea celor trei disidenți din PSD, citită în cadrul ședinței CEx, se precizează că social-democrații au coborât la o cotă de 25-30%.

 

Sondajul intern, care ar fi fost efectuat în perioada 1-10 septembrie, are și o secțiune referitoare la alegerile prezidențiale și ia în calcul o candidatură a lui Liviu Dragnea. Sunt de asemenea luate în calcul candidaturi ale Gabrielei Firea, Călin Popescu-Tăriceanu (din tabăra puterii), respectiv ale lui Dacian Cioloș și Laura Codruța Kovesi, din tabăra opoziției.

 

Astfel, rezultatele sondajului arată că președintele Klaus Iohannis domină competiția electorală atât în primul tur cât și în al doilea tur. Surpriza o reprezintă însă locul doi. Deși PSD este în mod constant partidul cu cele mai multe voturi politice în sondaje, candidatul PSD Liviu Dragnea nu obține decât locul cinci, la distanță considerabilă de ceilalți, se arată în concluziile acestui sondaj obținut de Newsweek.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22