Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


„JOS PSD”, proiectat pe Palatul Parlamentului in timpul festivalului iMapp.
Laurentiu Gheorghe - - - -
2018-09-23
Actualitate Interna
1

Protestarul #Rezist Cristian Dide a proiectat, sambata seara, cu un laser, mesajul "Jos PSD" pe Palatul Parlamentului, chiar in timp ce pe aceasta cladire rulau proiectii din cadrul festivalului international iMapp, organizat de Primaria Capitalei.

 

 

 

„Am decis sa postez acest mesaj cu laserul pentru ca ne-am saturat de PSD si de atitudinea pe care acest partid o are fata de cetatenii acestei tari. Nu le pasa de absolut nicio problema de interes national.

De exemplu, pesta porcina au gestionat-o foarte prost, de aceea avem foarte multe focare. Una peste alta, stam foarte prost ca tara, nu avem servicii publice, nu avem spitale, iar ei sunt preocupati sa-si scape penalii", a declarat Cristian Dide.

 

Dide mai spune ca s-a folosit de festivalul iMapp pentru a-i indemna pe cei prezenti in Piata Constitutiei sa protesteze impotriva PSD.

 

Primaria Capitalei, prin CREART, a organizat, sambata seara, festivalul iMapp, un show de videomapping 3D, cu proiectii pe Palatul Parlamentului.

 

Primaria Capitalei a anuntat ca va face plangere penala impotriva celor care instiga in timpul festivalului.

 

"Organizatorul evenimentului, creart - Centrul de Creatie, Arta si Traditie al Municipiului Bucuresti, anunta public faptul ca va face plangere penala impotriva tuturor celor care aleg sa instige premediat la tulburarea linittii publice in timpul unui concurs international de videomapping, la care participa echipe din 10 zece tari din intreaga lume", au transmis, sambata, reprezentantii Primariei Capitalei.

TAGS : proteste psd alde rezist piata victoriei
Comentarii
emil 2018-09-23
Minune...! au aparut cuvinte sfinte pe cetatea iadului.
Total 1 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
396
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22