„JOS PSD”, proiectat pe Palatul Parlamentului in timpul festivalului iMapp.

Redactia | 23.09.2018

Protestarul #Rezist Cristian Dide a proiectat, sambata seara, cu un laser, mesajul "Jos PSD" pe Palatul Parlamentului, chiar in timp ce pe aceasta cladire rulau proiectii din cadrul festivalului international iMapp, organizat de Primaria Capitalei.

Pe aceeași temă

 

 

 

„Am decis sa postez acest mesaj cu laserul pentru ca ne-am saturat de PSD si de atitudinea pe care acest partid o are fata de cetatenii acestei tari. Nu le pasa de absolut nicio problema de interes national.

De exemplu, pesta porcina au gestionat-o foarte prost, de aceea avem foarte multe focare. Una peste alta, stam foarte prost ca tara, nu avem servicii publice, nu avem spitale, iar ei sunt preocupati sa-si scape penalii", a declarat Cristian Dide.

 

Dide mai spune ca s-a folosit de festivalul iMapp pentru a-i indemna pe cei prezenti in Piata Constitutiei sa protesteze impotriva PSD.

 

Primaria Capitalei, prin CREART, a organizat, sambata seara, festivalul iMapp, un show de videomapping 3D, cu proiectii pe Palatul Parlamentului.

 

Primaria Capitalei a anuntat ca va face plangere penala impotriva celor care instiga in timpul festivalului.

 

"Organizatorul evenimentului, creart - Centrul de Creatie, Arta si Traditie al Municipiului Bucuresti, anunta public faptul ca va face plangere penala impotriva tuturor celor care aleg sa instige premediat la tulburarea linittii publice in timpul unui concurs international de videomapping, la care participa echipe din 10 zece tari din intreaga lume", au transmis, sambata, reprezentantii Primariei Capitalei.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22