Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Demisie la vârful PNL: Ilie Bolojan a renunțat la funcția de prim-vicepreședinte
Laurentiu Gheorghe - - - -
2018-09-25
Actualitate Interna
1

Ilie Bolojan a demisionat din funcția de prim-vicepreședinte pe strategii politice al PNL. Primarul municipiului Oradea spune că vrea să se concentreze pe proiectele Primăriei Oradea.

 

 

 

Ilie Bolojan a declarat, marți, corespondentului Mediafax, că îi era greu să onoreze ambele funcții, astfel că a optat să se dedice mai mult celei de edil în administrația publică orădeană. 

 

”La începutul săptămânii trecute am înregistrat la secretariatul general al PNL demisia mea din funcția de prim-vicepreședinte pe strategii politice al partidului. Având în vedere faptul că Primăria Oradea are un număr important de proiecte europene și de investiți în derulare, care necesită destul de mult timp, era foarte greu, în aceste condiții, să onorez ambele funcții. Ca atare, am luat decizia să mă concentrez pe proiectele Primăriei Oradea”, a spus Bolojan. 

 

Ilie Bolojan este și lider al PNL Bihor și a fost ales la Congresul extraordinar al partidului care a avut loc pe 19 iunie 2017 în funcția de prim-vicepreședinte pe strategii politice al partidului.

TAGS : pnl demisie ilie bolojan
Comentarii
emil 2018-09-25
Doar un necrofag rezista prim-vicepresedinte pe un cadavru in descompunere.
Total 1 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
2842
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22