Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Vrei o viata mai buna? Iata cum te poate ajuta un studio de videochat
- - - -
2018-09-26
Actualitate Interna
1

Esti tanara, majora, arati bine si iti doresti sa duci o viata mai buna, dar nu stii ce cariera sa alegi? Intr-adevar, aceasta decizie este una destul de greu de luat, avand in vedere ca majoritatea joburilor din Romania sunt foarte slab platite.

 

 

Insa acum iti poti usura situatia alegand o cariera de succes la un studio de videochat marca Studio 20! Astfel, vei imbina placutul cu utilul, lasandu-te admirata in fata camerei video si castigand in felul acesta sume fabuloase de bani, care pot ajunge chiar si pana la 10.000 de dolari pe luna!

 

Suna tentant, nu? Cu siguranta toata viata ti-ai dorit acest lucru: sa stralucesti in fata camerei de filmat, in timp ce mii de barbati te privesc si te admira, iar tu sa te simti ca un adevarat VIP! Acest lucru e acum posibil la Studio 20, cel mai mare studio de videochat din tara si din lume, cu locatii exclusiviste pe 3 continente (Europa, America de Nord si America de Sud), experienta de peste 18 ani in domeniu si modele de top, premiate cu titluri internationale precum Best Model, Best Smile sau Best Newcomer.

 

Daca vrei si tu sa calci pe urmele acestora, aplica pentru un job la un studio de videochat marca Studio 20 si te vei convinge de oportunitatile uriase pe care le ai aici pentru a face o cariera fulminanta! Spre exemplu, daca esti incepatoare, trainerii nostri te vor invata tot ce trebuie sa stii pentru a deprinde tainele meseriei si a ajunge la un nivel cat mai inalt. Drept urmare, la orice studio videochat din franciza noastra te-ai angaja, vei beneficia de cursuri gratuite de telegenie, machiaj, limba engleza si cultura generala. Devenind treptat un model de top, vei avea posibilitatea de a participa ulterior la diverse festivaluri internationale din domeniul videochatului.

 

Toate studiourile de videochat marca Studio 20 au parte de conditii de lucru incredibile, pe care nu le vei mai intalni la niciun alt loc de munca din Romania. Acestea includ: decoruri luxoase, tehnologie de ultima generatie, costume unice, suport permanent din partea unei echipe de specialisti, locatii dotate cu restaurant, sala de fitness, salon de masaj etc. Astfel, aici vei fi tratata ca un adevarat VIP, exact asa cum ti s-a promis!

 

Pe langa aceste beneficii, alegand o cariera de succes la un studio de videochat 100% legal, precum Studio 20, te vei bucura de venituri sigure si impozitate conform legislatiei in vigoare, astfel incat la batranete vei putea beneficia de pensie. Aceste venituri vor fi bazate pe un contract de artist-interpret pe care il vei semna direct cu producatorul nostru international.

 

Revenind la castigurile pe care le poti obtine lucrand la un studio de videochat marca Studio 20, in primele 3 luni de activitate vei avea asigurat un venit minim de 1.000 de dolari pe luna, indiferent de performantele tale online din aceasta perioada. Pe parcurs, in functie de implicarea ta, poti obtine un comision cumulativ de pana la 65% din venituri! Iar dupa minim 6 luni, ai posibilitatea sa accesezi credite fara dobanda direct de la noi, pentru a-ti atinge toate obiectivele financiare.

 

Asadar, daca iti doresti sa ai parte de toate aceste beneficii, te asteptam cu drag la interviu, ca sa te convingi singura ca Studio 20 este locul ideal pentru tine, unde visurile tale pot deveni realitate!

TAGS :
Comentarii
BASCA 2018-09-26
Ce-ai facut Bobita,ai dat-o pe aspirine?
Total 1 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
534
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22