Ministrul de Interne Carmen Dan se victimizează în fața bobocilor de la Academia de Poliție

Dora Vulcan | 28.09.2018

Carmen Dan s-a plâns în fața studenților din primul an la Academia de Poliție din București și a spus că este ”ţinta unor atacuri repetate”, dar că tinerii pot să aibă „conştiinţa împăcată” câtă vreme acțione ”în concordanţă cu prevederile în vigoare”.

Pe aceeași temă

 

 

 „Ca părinte, trăiesc sentimentul fiecărui părinte prezent aici, sentiment de bucurie, de dragoste nemărginită, de mândrie.

Vreau să vă spun că, de astăzi încolo, vă vom uşura oarecum munca. Aţi avut grijă de ei până astăzi. De astăzi, vom avea şi noi grijă de ei. Vom fi alături de ei, îi vom înţelege, îi vom asculta şi îi vom ajuta să-şi desăvârşească caracterul.

Ca ministru, nu pot decât să simt o mare mândrie că astăzi, în faţa noastră, stau 580 de tineri frumoşi, viitori ofiţeri. E normal să fim alături de aceşti tineri care şi-au legat destinul de cel al României.

Dragi studenţi, dumneavoastră mai mult decât mulţi colegi ai voştri, îmbrăcaţi această uniformă într-un moment când Ministerul de Interne este ţinta unor atacuri repetate care pot genera diminuarea încrederii populaţiei în această instituţie fundamentală a statului. De ce? Sau cine are de câştigat de pe urma unei asemenea abordări?

Acestea sunt întrebări care nu merită să primească răspuns în acest cadru în care ne aflăm astăzi.

A fi ofiţer în cadrul MAI presupune asumare. Sunt persoane care pot fi uşor de intimidat, dar acest gen de oameni nu au ce să caute în ministerul nostru.

Atâta timp cât aveţi conştiinţa împăcată, cât ştiţi că aţi acţionat în concordanţă cu prevederile în vigoare. Nu trebuie nimeni să vă timoreze indiferent de cine ar fi vorba”, a spus Carmen Dan, citată de Digi 24. 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22