Viorica Dăncilă o comite din nou: Vrea „deconcesionarea” traficului de pe noul drum expres

Redactia | 01.10.2018

Aflată în vizită de lucru la Fabrica de Avioane Craiova, premierul Viorica Dăncilă, campioana absolută a gafelor, a spus că drumul expres în regim de autostradă Craiova – Pitești, promisiune veche a PSD-ului, neonorată până acum, va duce la „deconcesionarea” traficului.

Pe aceeași temă

 

 

 

După noua gafă a continuat să citească fără clipească foile scrise de consilieri. „Astăzi au fost desemnate contractele pentru proiectare și execuție pentru drumul expres în regim de autostradă Craiova - Pitești, tronsoanele 1 și 2. Durata de execuție este de 36 de luni, iar perioada pentru garanție este de 7 ani”, a anunțat, luni, premierul Viorica Dăncilă, aflată într-o vizită la Fabrica de Avioane din Craiova.

 

Șeful Executivului a spus, apoi, dorind să facă referire la descongestionarea traficului în zonă, că drumul expres va duce la „deconcesionarea” traficului în Balș și Slatina. Premierul s-a bâlbâit și a încheiat fraza fără să se corecteze, conform Mediafax.

 

„Pentru noi este important să demarăm acest proiect, iar cei 58 de kilometri aferenți tronsoanelor 1 și 2 sunt convinsă că va duce la deconcesionarea, la...ăă...mult așteptată a traficului în localitățile Balș și Slatina”, a declarat Dăncilă.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22