Cioloș: PSD trebuie oprit din încercarea sa disperată de a scoate România din UE

Redactia | 02.10.2018

Fostul premier Dacian Cioloș face un apel pentru încetarea campaniei PSD care vizează scoaterea României din Uniunea Europeană, un adevărat Roexit, care se derulează după un plan bine pus la punct.

Pe aceeași temă

 

 

 

”S-a renunțat la orice urmă de responsabilitate politică pentru viitorul României și a fost lansată campania ROEXIT, prin care se cere retragerea noastră din UE. Este evident că în spatele ei există un plan bine pus la punct, la care se lucrează de multă vreme”, spune Dacian Cioloș într-un comunicat al Mișcării România Împreună (RO+).

 

”Singura dorință a celor care conduc România în Anul Centenarului este de a provoca o ruptură între țara noastră și Uniunea Europeană, pentru a putea scapa de pușcărie. Nimeni din România nu a mandatat PSD, pe Liviu Dragnea, pe Viorica Dăncilă sau europarlamentarii acestui partid și pe cei de la ALDE să provoace retragerea țării noastre din Uniunea Europeană”, a mai spus Cioloș.

 

”Am asistat la luări de poziții incalificabile pentru un demnitar sau pentru un reprezentant al României. Minciuni și propagandă pe bandă rulantă din partea PSD cu un singur scop, acela de a-și scăpa clienții politici de răspunderea pentru fraudarea bugetului de stat al României… PSD trebuie oprit din încercarea sa disperată de a scoate România din Uniunea Europeană”, mai arată președintele fondator al Mișcării România Împreună.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22