Toader, după întâlnirea cu Dragnea și Tăriceanu: nu am discutat despre amnistie și grațiere

Redactia | 04.10.2018

Ministrul Justiției Tudorel Toader și liderii PSD-ALDE, Călin Popescu Tăriceanu și Liviu Dragnea s-au întâlnit joi la biroul șefului PSD de la Camera Deputaților. La sfârșitul întâlnirii, ministrul Toader a spus că nu s-a discutat despre amnistie și grațiere și că el i-ar fi informat pe cei doi lideri ai coaliției de rezultatul întâlnirii cu membrii Comisiei de la Veneția.

Pe aceeași temă

 

 

 

 

Toader susține că nu a discutat despre OUG privind amnistia cu Dragnea și Tăriceanu: nu a existat și nu există la MJ așa ceva, nu eu decid oportunitatea

 

„Ne-am întâlnit pentru a informa cum e normal în legătură cu discuțiile pe care le-am avut la Strasbourg zilele acestea. (...) Distinct de partea comună cu doamna premier, am avut o întrevedere la Strasbourg, la sediul Comisiei de la Veneția. (...) Există o zonă, acea întrevedere ce a durat o oră și jumătate în care eu eram la comisie singur și era firesc să informez în legătură cu discuțiile de acolo”, a declarat Tudorel Toader după întreverea avută la Parlament cu președinții PSD și ALDE, Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu.

 

 Surse politice au declarat pentru Hotnews.ro că Toader refuză să-și asume inițierea unei OUG și să îndeplinească dorința președintelui PSD iar problema amnistiei și grațierii rămâne un conflict deschis în Coaliție. De altfel, Dragnea și Tăriceanu au discutat în cursul dimineții, timp de două ore pe această temă însă nu au ajuns la niciun consens.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22