Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Presa bulgară: A fost reținut în Germania principalul suspect în cazul jurnalistei ucise
Laurentiu Gheorghe - - - -
2018-10-10
International
0

Autoritatile au retinut un nou suspect in cazul uciderii jurnalistei bulgare Victoria Marinova, la cateva ore de la eliberarea romanului acuzat de asasinarea acesteia, relateaza publicatia Nova.bg, mentionand ca informatia nu a fost momentan confirmata de catre politisti.

 

 

 

 

Site-ul bulgar noteaza ca probele ADN prelevate de la locul crimei au coincis 100 la suta cu cele ale suspectului retinut, în vârstă de 21 de ani.

 

Acesta a fost arestat in Germania, unde ar fi fugit dupa comiterea crimei. Autoritatile le-au retinut si pe sotia si matusa barbatului. Mai multe informatii sunt asteptate miercuri, in cadrul unei conferinte de presa la care vor participa prim-ministrul Boyko Borisov, procurorul-sef Sotir Tsatsarov si ministrul de Interne, Mladen Marinov.

 

Autoritatile bulgare l-au eliberat marti seara pe cetateanul roman retinut pentru audieri in ancheta privind asasinarea jurnalistei Victoria Marinova.

 

Autoritatile nu cred ca cetateanul roman retinut este autorul asasinarii jurnalistei bulgare, a afirmat Theodor Atanassov, seful Politiei din orasul Ruse. "Avem in detentie un individ al carui alibi se confirma si nu este suspectat de comiterea crimei", a declarat Atanassov, citat de publicatia Dnevnik.

 

Procurorii au declarat ca jurnalista a fost abuzata sexual, batuta si sufocata. Corpul acesteia a fost gasit intr-un parc din apropierea Dunarii, sambata, in orasul Ruse.

 

Directoare si prezentatoare la postul regional TVN din Ruse, ultimul reportaj al Victoriei Marinova se referea la deturnarea de fonduri publice, intr-un caz in care sunt acuzati o serie de politicieni si oameni de afaceri.

TAGS : bulgaria crima viktoria marinova suspect retinere
Comentarii
Total 0 comments.
Mai multe din International
1198
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22