Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


CSM, aviz pentru desființarea serviciului de anchetare a magistraților din DNA
Redacția - - - -
2018-10-11
Actualitate Interna
1

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a avizat joi desfiinţarea Serviciului de combatere a corupţiei din cadrul Secţieide combatere a corupţiei a Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

 

 

 

"Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât acordarea avizului conform pentru desfiinţarea şi înfiinţarea unor servicii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (...) desfiinţarea Serviciului de combatere a corupţiei în justiţie din cadrul Secţiei de combatere a corupţiei a Direcţiei Naţionale Anticorupţie", se arată în ordinea de zi soluţionată a şedinţei Secţia pentru procurori de joi, citată de Mediafax.

 

Modificările aduse Legii 304/2004 privind organizarea judiciară, care au intrat în vigoare, prevăd înfiinţarea Secţiei de investigare a infracţiunilor din Justiţie în cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

 

Ordonanţa de urgenţă pentru operaţionalizarea Secţiei de investigare a infracţiunilor din justiţie a fost publicată, joi, în Monitorul Oficial.

TAGS : csm aviz anchetare magistrati desfiintare dna
Comentarii
emil 2018-10-12
CSM dat aviz de incepere a demolarii DNA-ului.
Total 1 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
703
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22