Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Vasile Dâncu: Ne îndreptăm spre vidul politic absolut. Ura domină societatea
Redacția - - - -
2018-10-12
Actualitate Interna
6

Sociologul Vasile Dâncu susține într-un mesaj postat pe Facebook că actuala atmosferă din viața publică duce țara „spre vidul politic absolut”.

 

 

 Ba mai mult fostul vicepremier a lansat și un scenariu în care doleanțele tuturor taberelor politice s-ar îndeplini. Ura, însă, e cea care domină în aceste momente societatea și nu ne lasă să evoluăm, mai spune Dâncu.

 

„Spre vidul politic absolut. Țara noastră evoluează spre vidul politic absolut. Nu, nu este lipsa puterii politice, este folosirea aberantă a politicii. Fiecare dintre actorii politici vor doar dispariția celuilalt, fiecare deține Adevarul, este în conexiune cu Binele, Adevarul sau Frumosul. Ceilalți trebuie să dispară! Închipuiți-vă cum ar arăta realizarea voinței politice a tuturor românilor: Ar dispărea Dragnea și Dancilă, Johannis și Statul paralel, apoi opoziția antisistem cu Sorosul ei cu tot, Sică și mandolina lui, ungurii cei veșnic trădători, până și putiniștii cei răi. Dacă s-ar curăța tot sistemul politic, credeți că am fi mai fericiți? România ar putea să devină paradisul la care visăm? Ar rămâne ceva în loc, am putea reface o lume nouă din cenușa celei vechi?  Ne unește altceva înafara urii?”, a spus sociologul Vasile Dâncu pe Facebook.

 

 

 

TAGS : psd dancu predictie
Comentarii
Boo Lee Basha 2018-10-14
Omu' e un pacificator, din tribul sociologilor, adevarat emul al d-lui Asta-losh, aflat la intersectia unor interesante meridiane financiare si de interese, caree-tass cu old-seeku, shatra de la ... Dej, mass-on-erya and New-age sekoo, Pashkani Uttar Pradesh, etcaeterra !
Nicolescu Marius 2018-10-14
Și încă ceva: când politicienilor li se deschide vreun dosar să abandoneze politica și să meargă să se apere în instanță ca orice simplu cetățean. Să abandoneze barbaria trufașă din mințile lor. E rușinos, urât și mizerabil. N'așa?
Nicolescu Marius 2018-10-14
Oh, Dumnezeule, Doamne! Ce vorbiți domnule (era să scriu tovarășe) Dâncu? Niciodată în istorie sătulul nu a crezut la flămând, bogatul la obidit, urâtul frumosului, ș.a.m.d. Cred că toți, dar absolut toți îmbogățiții (politicieni, mari oameni de afaceri, bancheri, securiști, polițiști, judecători, procurori, avocați, profesori-meditatori in corpore să facă un singur lucru: să ușureze viața pălmașului român obidit și umilit de-o viață. Exagerez, domnule/tovarășe Dâncu?
Maria R. 2018-10-13
Da' parca pana la intrarea furtunoasa in scena a escobarului de Teleorman nu era chiar atat de pregnanta ura,se mai domolise...
Nu cumva stradaniile borfasilor instalati in legislativ si in guvern,stradanii indreptate exclusiv contra Justitiei si pentru legalizarea coruptiei au dezvoltat irepresibil si iresponsabil falia dintre romani?
Rahan5 2018-10-12
Ce ghidus e Dancu !. Toti ar putea sa dispara, si nemtii lui Iohannis si Orban Mandolina cu ungurii lui.
Numai de tiganii proprii, ai lui Dancu, nu zice nimic ?. Adica cu aia Romania trebuie sa ramana. Cum zic ei: Suntem ,,romanii vechi". Adica mai ,,afumati". : -).
emil 2018-10-12
Ura mioritica, ii dai penalului un deget iar el iti talhareste toata mana...
Total 6 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
6777
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22