Casa e „acasă” cand ai și un șemineu pe lemne

Fara Autor | 22.10.2018

Fiecare casă are un loc preferat de relaxare, în care strânge de-a lungul vieții diverse amintiri. Și ce te-ar putea ajuta să te relaxezi mai tare decât trosnetul lemnelor și dansul flăcărilor dintr-un șemineu pe lemne, care te ajută să uiți de grijile cotidiente și reușește să păstreze vii amintirile din casa bunicilor, de la gura șemineului.

Pe aceeași temă

 

O mulțime de beneficii îți poate aduce un semineu pe lemne, așa că atunci când te gândești să îți amenajezi locuința nu uita să treci șemineul pe lista de cumpărături. Fie că alegeți un șemineu clasic ori modern, cu focar deschis sau închis, cu lemne sau pe gaz, șemineul este un element, care dincolo de funcționalitatea sa, are capacitatea de a transforma orice spațiu într-unul spectaculos și de a-l pune în valoare. 

 

Un element deosebit de important atât pentru design, cât și pentru randamentul șeminului este focarul, partea esențială dintr-un arzător, motiv pentru care acesta trebuie ales corect. În comparație cu alte surse de încălzire, șemineele se încadrează perfect într-o încăpere și din punct de vedere al aspectului, ba chiar de multe ori conferă un aer mai rustic acesteia sau după preferințe și în funcție de modelul ales, un aer modern.

 

Priveşte propriul cămin ca pe un loc relaxant, destinat odihnei şi a timpului frumos petrecut în familie. Încearcă, pe cât posibil, să nu îţi aduci lucruri de făcut de la serviciu şi să încerci să te deconectezi de acel mediu. Iar timpul petrecut cu cei dragi în fața unui șemineu, nu ar trebui refuzat niciodată.

 

Când vine vorba de șeminee, proiectarea se face de către un specialist, dar este bine să cunoașteți și câteva idei de bază. Un șemineu este format din 3 dimensiuni: coșul de fum, șemineul ca sistem și estetica șemineului. Și pentru că atunci când îți dorești să faci investiții de lungă durată apelezi la profesioniști și magazine specializate, la fel trebuie procedat și în cazul șemineelor. Cu încredere și siguranță că fac lucruri de calitate și mereu recomandați de clienți sunt specialiștii de la Șeminee Sibiu. Profesioniști în domeniul șemineelor au, pe lângă cunoștinte tehnice, o experiență bogată de 15 ani, motiv pentru care îi poți alege cu încredere! Ei monteaza șeminee pe lemne, rustice sau moderne, sobe tip semineu sau orice alt model de șemineu pe care îl dorești în locuința ta.

 

Dacă vrei să readuci la viață o parte din amintirile copilăriei tale, nu ezita să contactezi echipa Șeminee Sibiu, o parte importantă a grupului PeFoc.ro, magazin online, specializat și producător de căldură. Din catalogul celor de la Șeminee Sibiu poți alege chiar și un focar șemineu modern, sobe pe lemne, semineu pe gaz sau bioetanol, termoșemineu, dar și modele de coș de fum profesional, care contribuie și el la o bună funcționare a șemineului ales. Dacă ești în căutarea unor seminee electrice, menite să puncteze la capitolul eleganță, stil și confort, Șeminee Sibiu este alegerea potrivită!

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22