Dragnea pregătește mazilirea opozanților din partid și din Guvern în două ședințe CEx

Redactia | 02.11.2018

Lidelul PSD, Liviu Dragnea, dorește ca în cel mai scurt timp, probabil chiar săptămâna viitoare, să se organizeze două ședințe ale CEx-ului, una pe „teme politice”, în care să fie eliminați puciștii, și una pentru remanierea guvernamentală, susțin surse social-democrate.

Pe aceeași temă

 

 

Liderii partidului vor stabili, cel mai probabil pana la sfarsitul acestei saptamani, cand se vor organiza cele doua sedinte ale conducerii largite a formatiunii, mai spun sursele citate.

 

Vineri dimineata va avea loc o sedinta a coalitiei de guvernare, PSD-ALDE, la care vor fi luate decizii cu privire la subiectele mentionate. Este de asteptat ca in una dintre sedintele CEx sa se decida si soarta contestatarilor lui Liviu Dragnea.

 

 

Ministrul Transporturilor, Lucian Sova (PSD), s-a declarat miercuri, la Parlament, "flatat" de faptul ca numele sau figureaza pe listele pentru remanierea guvernamentala si a indicat ca nu are nimic sa-si reproseze.

 

Vicepremierul Viorel Stefan a declarat, miercuri, la Parlament, ca nu poate sa anticipeze daca va mai ramane sau nu in Guvern dupa remaniere, insa a precizat ca merge pe proiectul sefiei ASF la care si-a depus candidatura.

 

Liviu Dragnea a spus, miercuri, ca la aceasta ora nu se pune problema remanierii ministrului Justitiei, Tudorel Toader si ca remanierea membrilor Guvernului nu ar avea nicio legatura cu o posibila OUG pentru amnistie si gratiere.

 

Premierul Viorica Dancila a anuntat, marti, ca a incheiat evaluarea ministrilor, urmand sa o prezinte in Comitetul Executiv National PSD. Seful Executivului a refuzat sa dea nume sau sa precizeze cati ministri vor parasi Cabinetul.

 

Premierul Viorica Dancila va efectua o vizita, vineri, la Varna, iar in intervalul 3-8 noiembrie va merge in Sultanatul Oman si in Qatar.

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22