Crețu dă în judecată PSD: se plătesc sume uriașe prin ministere pentru denigrarea oponenților

Redactia | 03.11.2018

Comisarul european Corina Creţu se arată dezamăgită de atacurile la adresa sa din interiorul PSD, "partid căruia i-a dedicat 30 de ani din viaţă" şi adaugă că "va merge până la capăt" cu un proces în care partidul sau Codrin Ştefănescu, secretarul general adjunct, să demonstreze cum "trădează" ea interesele naţionale.

Pe aceeași temă

 

 

 "Din păcate, a devenit mai rău decât mi-aș fi putut vreodată imagina", spune Corina Creţu, într-o postare pe pagina de Facebook, citată de Digi 24. Postarea a devenit, între timp, inaccesibilă.

 

"Nu vă ascund că sunt foarte afectată de atacurile provenite din interiorul partidului căruia i-am dedicat 30 de ani din viață mea. Foarte trist. Va mulțumesc tuturor pentru sprijin și susținere, după cum mulțumesc tuturor organizațiilor mass-media pentru obiectivitate, în ciuda contractelor pe sume incredibile pe care le primesc de la ministerele Guvernului pentru denigrarea tuturor care nu se aliniază directivelor partidului. Un partid în care am crezut și am sperat că poate îmbunătăți viață oamenilor. Din păcate, a devenit mai rău decât mi-aș fi putut vreodată imagina.

De această dată, voi merge până la capăt, cu un proces în care partidul sau Dl Ștefănescu să îmi demonstreze, mie și opiniei publice, cum trădez interesele naționale ale României.", este mesajul transmis de Corina Creţu.

 

 

 

Postarea a dispărut, între timp, de pe pagina sa de Facebook. 

 

Comisarul european a continuat vineri discuţiile în contradictoriu cu autorităţile de la Bucureşti şi cu colegii de partid, ea remarcând că după ce a afirmat că studiul de fezabilite pentru spitalele regionale costă 1,8 milione de euro, nu 250 cum au spus autorităţile române, atacurile împotriva sa s-au intensificat.

 

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a lansat joi seara un atac la adresa comisarului european Corina Creţu, spunând despre aceasta că „în momentul de faţă, nu mai reprezintă interesele României” şi nu mai are o poziţie pro-PSD. Ştefănescu a mai precizat că oficialul european este acum controlat de grupuri de interese de la Bruxelles.

 

„Nu am mai spus niciodată aceste lucruri şi nu reprezintă poziţia oficială a PSD. Corina Creţu nu mai este pro-PSD, este mai mult pro-Bruxelles. Corina Creţu nu reprezintă, în momentul de faţă, interesul României de a construi spitale regionale la costuri de 10 ori mai mici. Ea reprezintă interesele unor cercuri de interese de la Bruxelles”, a declarat Codrin Ştefănescu la Antena 3.

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22