Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Traian Basescu: Multumesc Românilor! E la fel ca în 2004
Bernard Noghiu - - - -
2009-12-06
Alegeri 2009
6

Traian Basescu, dupa publicarea rezultatelor primelor exit-poll-uri, a declarat ca a câstigat, conform sondajelor de la ora 19.00.

„Am câstigat! Va asigur ca la ora 19:00, sondajele corecte aratau ca l-am depasit pe Mircea Geoana. Le multumesc românilor!“

Candidatul din partea PD-L a mai adaugat ca situatia de acum este "la fel ca în 2004. Mi-e cunoscuta tehnica unor televiziuni."

Si dupa ce si-a exprimat multumirea, a amintit câteva din punctele din programul sau pentru România: modernizarea statului, a sistemului de educatie, a României". El a asigurat românii ca, în zilele urmatoare, vor asista la descoperirea modului în care televiziunile au manipulat în toata aceasta perioada.

"Va trebui sa modernizam statul, sa modernizam sistemul de educatie si sa facem valorile europene sa devina realitati ale comportamentului nostru. Românii sunt pregatiti pentru o Românie europeana si o vom construi împreuna."

În încheierea mesajului sau a invitat pe români sa fie linstiti si sa aiba încredere.

"Marea mea rugaminte e ca, în intervalul de la ora 21 si pâna cand se va termina numaratoarea voturilor, electoratul meu sa fie linistit si convins ca numaratoarea voturilor nu poate fi fraudata.“

TAGS :
Comentarii
nonni vochin 2009-12-09
Domnule Basescu. Sincere felicitari. Ati scapat tara de rusinea unei intoarceri la... . NU NE DEZAMAGITI.
Gladiatorul 2009-12-07
Domnule Presedinte, Dupa ce ne-ati dat si v-am dat satisfactie la referendumul de acum doua saptamani, mai binecuvintati odata acest popor ratacit: Treceti la FAPTE si cu TEPELE alea de acum 5 ani. Cu cele mai respectoase ganduri, G.
Monica 2009-12-07
Sa fie intr-un ceas bun! Numai sa isi gaseasca dl Basescu aliati. Il rugam pe dl Klaus Johannis sa se mai gandeasca. Si noi care am votat Basescu il dorim la fel de mult prim ministru ca ceilalti.
sorin satu mare 2009-12-07
BRAVO BASE ESTI CEL MAI TARE.Romania are nevoie de CONTINUITATE in dezvoltarea si modernizarea ei. ABIA apoi se poate asterne linistea mult „DORITA„insa v a fii linistea NOASTRA A TUTUROR.
Ionescu Ion 2009-12-07
Stiti de ce s-a grabit Geoana sa isi anunte victoria? El conta ca sprijinul decisiv ii vine din intelepciunea infailibila a proverbului "Prost sa fii, noroc sa ai".
Alain 2009-12-07
Asta este vestea buna adusa de Sf. Nicolae. Ura! Vivat! Si acum sa ne mobilizam pe reforma statului, eficientizarea adminstratiei, relansarea economica... Multumim tuturor cetatenilor(romani, maghiari, germani, etc) care au fost la vot. Si un multumesc deosebit pentru cei care au votat Basescu. P.S. Prostanacul a spus in momentul cand a fost la vot ca le cere romanilor sa-l voteze ca sa-l faca foarte fericit. Neghiobul nici atat nu stie: noi votam pe cineva care sa aiba grija ca legile sa fie aplicate bine in Romania si ca institutiile sa functioneze, nu sa-l facem fericit pe prostanacul psd-ului.
Total 6 comments.
Mai multe din Alegeri 2009
377
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22