Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Vanghelie ameninta cu proteste in Capitala pentru apararea lui Voicu
- - - -
2009-12-12
Alegeri 2009
8
Presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, a declarat vineri seara ca social-democratii ar putea sa organizeze un mars de protest in Capitala de 100-200 de mii de persoane impotriva actiunilor care ar fi orchestrate de Traian Basescu impotriva lui Catalin Voicu, relateaza NewsIn.
Vanghelie a vorbit despre cazul senatorului PSD, Catalin Voicu, care a fost audiat vineri la DNA in urma unui mandat de aducere, precizand ca acest tip de actiune ar fi "orchestrata" pentru a fi distrasa atentia de la procesul electoral si decizia CCR de renumarare a voturilor nule de la alegerile prezidentiale.
"Nu cred ca ne poate chema pe toti la DNA, nu cred ca ne poate aresta pe toti si nu cred ca ne va infricosa. Asta nu ne face decat sa ne organizam in urmatoarea perioada si sa vedem daca nu va trebui sa facem un mars de 100 - 200 de mii de oameni in centrul Capitalei sa demonstram ca intr-o tara democratica nu se pot accepta asemenea demersuri pe care le pune in aplicare actualul presedinte", a spus Vanghelie.
Liderul PSD a spus ca ideea marsului nu reprezinta o instigare. "Nu instigam, ci ne sperie formula pe care o pune in aplicare actualul presedinte cu tot aparatul de stat, cu Ministerul de Interne, cu DNA-ul si cu toata forta pe care o are asupra PSD", a explicat Vanghelie.
El a mai precizat ca banuieste ca are telefonul ascultat de peste un an de zile, insa a afirmat ca nu este speriat de acest lucru, deoarece nu ar vorbi la telefon "lucruri nelegale". "Banuiesc ca eu am telefonul ascultat de peste un an de zile, dar asta nu ma inspaimanta cu nimic pentru ca eu nu vorbesc la telefon lucruri in care sa fraudez sau sa fac anumite lucruri nelegale. Nu sunt implicat in nimic, nu mi-e frica decat de Dumnezeu, daca o sa-mi vina vreo invitatie, vreo citatie ii dau curs fara nicio problema", a mai spus liderul PSD.
Liderul de Bucuresti al PSD se numara intre persoanele cu care senatorul PSD Catalin Voicu are interdictie sa vorbeasca, dupa ce DNA a anuntat ca procurorii il cerceteaza in calitate de invinuit pe Voicu pentru trafic de influenta, fiind acuzat ca a primit bani pentru solutionarea favorabila a unor cauze civile si penale aflate pe rolul organelor judiciare.
De asemenea, intre alte persoane supuse interdictiei de catre procurori se mai afla vicepresedintele PSD Viorel Hrebenciuc, precum si fostul ministru, ex-PSD acum, Dan Ioan Popescu.
Initial, Vanghelie a declarat ca dupa iesirea de la audieri, Voicu l-a informat pe liderul PSD Bucuresti ca nu este bine sa vorbeasca pentru a nu cadea suspiciuni si asupra primarului sectorului 5.
TAGS :
Comentarii
Gladiatorul 2009-12-14
Draga Mariane, este adevarat ca presedintele Basescu nu va poate cauta la DNA. Dar voi, ar trebui sa fiti cautati la ADN. Ati pierdut mai urat ca niciodata in ultimii 20 de ani.
Liviu din Timisoara 2009-12-14
Si cand te gandestu ca un Cristian Diaconescu sta tinut in linia a doua a PSD-ului ! Ce bucata le-ar face sa ii lase balta de tot !
Gladiatorul 2009-12-13
Bine, am inteles ca la telefon nu vorbeste despre FRAUDARI, este baiat "cuminte. Dar direct, prin viu grai, vorbeste si aranjaza fraudari ???
elena 2009-12-12
Abia astept sa-i vad in strada pe javrele tinere din psd. impreuna cu toata crema cea vestita de la rasarit .Personal as vrea sa-l vad pe limbricul de gusa acest Nime in drum-nepotul lui zdreanta.Intelege elce spun ca e din pacate din zon mea din ardeal .Ne faci de ras vandutu-le.
Citeste Silviu 2009-12-12
Ce frumos stiu sa se grupeze cand unul de-al lor este amenintat, acest lucru-i posibil datorita fricii pe care o au unul fata de celalalt...." ba daca eu cad , cazi si tu cu mine". Tipic iliescian
criticos 2009-12-12
Sper ca semi-analfabetii sa se inlature in scurt timp singuri din politica romaneasca !
ION 2009-12-12
Coane Fanica, paranghelie maxima, Catavencu cel Negru si oamenii lui, la Piata Independeti, la rivolutie. Rivolutie Coane Fanica, ca Mangafaua , Tiranul, Bampiru suge sangele natiunii. Adicate cum, politiunea a ajuns sa numere la gablonzurile pe care le are el pa persoana fizica , poate maine poimaine numara si steagurile :doua la primarie, doua la scoala de fete, remuneratie mica Coane Fanica, ca are si el de intretinut guri flamande de interlopi bruneti, ce Almanahu meu!
elena 2009-12-12
guzganul asta ar trebui pus la punct .A facut si face mult rau in defavoarea romanilor si e tolerat fara sa-l intrebe nimeni nimic.Deabia astept deratizarea generala.
Total 8 comments.
Mai multe din Alegeri 2009
2071
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22