Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Noi dezertari: Doi senatori PSD si unul de la PNL au demisionat din partid
- - - -
2009-12-15
Alegeri 2009
6
Doi senatori social democrati au demisionat din partid. Este vorba de Sorin Chivu, senator de Prahova si Laurentiu Chirvasuta, senator de Galati. De la PNL, senatorul de Calarasi, Vasile Nedelcu, a trecut si el in tabara indepdentilor.
Cei doi social-democrati au trecut in grupul parlamentarilor independenti si se pare ca au instiintat inca de luni Biroul Permanent al Senatului de decizia luata, anunta Realitatea TV.
Tot luni, alti doi deputati social-democrati, Gabriel Tita Nicolaescu si Razvan Turea, au anuntat ca isi dau demisia din partid si ca vor activa in randurile grupului independentilor din Parlament.
Se pare insa ca nu doar social democratii demisioneaza din partid, ci si liberalii. Senatorul PNL de Calarasi, Vasile Nedelcu, a anuntat ca isi da demisia din partid si ca se va afilia grupului de independenti.
In acest moment, grupul de independenti numara 24 de membri: 16 deputati si 8 senatori si se pregateste sa intre la guvernare alaturi de PD-L.
TAGS :
Comentarii
criticos 2009-12-16
Daca adevaratii liberali nu au curajul sa-l infrunte pe Crin care a deraiat cumplit de pe linia liberalismului asta-i singura solutie valabila ! Sa se desparta de partidele ticalosite cei ce nu le aproba comportamentul !Si sper sa fie cat mai multi care nu sunt in tabara celor 322 in parlament !
freejack 2009-12-15
Ce spunea domnul senator Nedelcu acum cu nu mult timp. http://atitudini.wordpress.com/2009/12/15/vasile-nedelcu-senator-pnl-la-primul-mandat-a-trecut-azi-la-pd-independenti/ Deci clare afinitati intre domnul senator si cei spre care se indreapta acum. Din convingeri doctrinare, e clar. Si asa domnul presedinte Basescu poate sa faca un nou guvern Boc. Mai frumos, mai inteligent, mai competent. Sper ca d-l Boc sa faca noul guvern in jurul lui Videanu, Berceanu si Pogea. Altfel nu se poate.
Smaranda Ion 2009-12-15
Cum sa nu fugi dintr-un partid cuprins de delirul grandorii care e pe locul 3 si vrea prim-ministru pentru ca, cica, au o datorie fata de cei 20% care i-au votat. Dar ceilalti 80%? Daca majoritatile parlamentare care vor sa dea guverne se pot modifica de la luna la luna, la ce mai servesc alegerile?
Vasile 2009-12-15
Mi se pare normal ca au dezertat. Doar erau in partid pentru ciolan. Iar daca partidul nu a furnizat ciolanul, il cauta in alta parte. PDL ar trebui sa-i adune pe toti, sa dea liber la dezertare si in felul asta sa le dea o palma PSD si, mai ales, arogantilor de la PNL.
Liviu din Timisoara 2009-12-15
Cata vreme la varful PNL si PSD s-a format o clica antireformatoare asta e situatia... Nici PD-L-ul nu e tocmai strain de asa ceva ...doar ca acum au iesit ei castigatori. Vedeti ca sunt oameni foarte capabili care sunt marginalizati. Un exemplu in PD-L este Funeriu Daniel , un tip exceptional de valoros ...
Atitudini 2009-12-15
De ce? Bănuiesc că din convingere, din consecvenţă, din incompatibilităţi doctrinare etc. Cam astea sunt motivele invocate de cele mai multe ori. Şi chestia cu “mi-a mâncat pisica tema”. Ca să vă distrez, am luat câte un fragment din ultimile 3 declaraţii politice ale domnului senator Vasile Nedelcu, susţinute în faţa colegilor si le-am pus aici: http://atitudini.wordpress.com/2009/12/15/vasile-nedelcu-senator-pnl-la-primul-mandat-a-trecut-azi-la-pd-independenti/ Spor!
Total 6 comments.
Mai multe din Alegeri 2009
1979
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22