Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Liviu Negoita si-a depus mandatul de premier
- - - -
2009-12-16
Alegeri 2009
0

Premierul desemnat de Traian Basescu la inceputul lunii noiembrie, Liviu Negoita, a anuntat, miercuri dimineata, ca si-a depus, marti, mandatul: "Ne aflam intr-o alta realitate politica, dupa alegerile prezidentiale", a fost explicatia data de primarul sectorului 3.

Liviu Negoita a amintit ca miercuri au loc, la Cotroceni, consultari in vederea desemnarii unui nou premier si a afirmat ca noul prim-ministru va fi desemnat de Traian Basescu, lasand sa se inteleaga ca ar putea fi vorba despre un democrat-liberal: "Va fi, cel mai probabil, un coleg de-al meu".

Liviu Negoita a tinut sa ii multumeasca lui Traian Basescu pentru "increderea acordata" si a afirrmat ca "Era bine daca Romania avea o echipa guvernamentala atunci cand eu am incercat sa o formez, insa Coalitia bunului simt s-a opus. Parlamentul a amanat in mod nejustificat instalarea unui Guvern cu puteri legitime. Daca Parlamentul ar fi fost de acord si ar fi aprobat echipa propusa de mine, astazi, Romania ar fi primit a treia transa si ar fi avut un buget pentru 2010, deci am fi evitat o amanare nefasta pentru tara noastra".

TAGS :
Comentarii
Total 0 comments.
Mai multe din Alegeri 2009
2081
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22