Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Vanghelie: Mitrea e un magar. Am o caseta cu el. Da, in PSD ne mai si inregistram intre noi
- - - -
2009-12-16
Alegeri 2009
1

Marian Vanghelie l-a atacat dur pe Miron Mitrea, in timpul unei interventii telefonice la "Ora de foc" (Realitatea TV), facandu-l magar si obraznic si sustinand ca este "omul lui Traian Basescu".

Liderul PSD si-a continuat atacul spunand ca Mitrea este nesincer cand vorbeste frumos despre Sorin Oprescu si sustine ca are o caseta cu Miron Mitrea in care acesta se opune candidaturii lui Oprescu la primaria Capitalei.

"Dl. Mitrea a participat cu mine, cu Hrebenciuc, cu Bobic cand insista sa nu mai candideze Oprescu. Daca ma contrazice, am o caseta inregistrata cu el. Am facut inregistrarea pentru ca la vremea respectiva toti ma pacaleau ca ma sustin sa candidez desi nu vroiau asta si nu aveau curajul sa mi-o spuna in fata. Da, ne mai inregistram intre noi, dar sa stiti ca si alte partide fac asta.", spune Vanghelie.

Edilul sectorului 5 l-a mai acuzat pe Miron Mitrea ca "are probleme mari cu legea si de aceea face jocul lui Traian Basescu", ca a stat "ascuns" in campanie si ca "are afaceri pe afara cu Burci."

Vanghelie crede ca Mircea Geoana a condus foarte bine partidul si trebuie sprijinit pentru tot ceea ce a facut ca sa obtina functia de premier.

Miron Mitrea a replicat spunand ca nu se coboara la nivelul lui Vanghelie, "care este obraznic si umbla numai cu dosare de cand a venit in PSD". Mitrea sustine ca in discutia pusa pe tapet de Marian Vanghelie el i-ar fi zis acestuia ca nu este de acord cu candidatura acestuia fiindca "ar face praf partidul".

TAGS :
Comentarii
Liviu din Timisoara 2009-12-16
Domnule Vanghelie, de ce nu-ti vezi de primaria ta la sectorul 5 ? De ce te bagi unde esti depasit? Sa rada toti de tine? Nu contesta nimeni ca esti un bun organizator, ca tii cu oamenii, dar limiteaza-te la cat te duce capu ...zau, e simplu de tot. Si cinstit.
Total 1 comments.
Mai multe din Alegeri 2009
2983
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22