Liviu Dragnea acuza un abuz in cazul Antenelor: Numai in dictatura se intampla asa ceva

Vlad Toma | 16.02.2016

Liviu Dragnea, presedintele PSD, a declarat astazi ca demersul ANAF in privinta Antenelor este unul abuziv si acuza statul roman de intimidare.

Pe aceeași temă

 

"Am vrut sa imi exprim indignarea privind modul abuziv in care functionarii ANAF au actionat. Este o actiune profund nedemocratica, clar un atentat asupra libertatii de exprimare a presei. Nu exista nicio justificare pentru felul in care legitimau chiar si pe invitatii de la emisiuni. Pe scurt: statul roman inchide 5 televiziuni. Sustinem ca maine primul ministru sa vina in Senat. Acum chiar imi pare rau ca maine nu sunt senator.

 

Asteptam cu mare interes raspunsurile domnului Ciolos. Prejudiciul trebuie recuperat, dar nu poti evacua o familie in cinci zile, daramite cinci televiziuni. Nu au nicio vina cei care lucreaza acolo. Este o actiune de intimidare pentru ca si celelalte televiziuni sa inteleaga un semnal. Probabil pentru ca se doreste inchiderea lor. Numai in dictaturi se intampla asa ceva" a declarat Dragnea, conform Hotnews.

 

Senatul a decis astazi, cu 70 de voturi ”pentru”, două voturi ”împotrivă” și trei abțineri ca premierul Cioloș să renunțe mâine la ședința de guvern și să se prezinte în plenul Senatului pentru a răspunde față de acțiunea ANAF.

 

ANAF: Antena 1 si Antena 3, 5 zile pentru evacuarea sediului

 

 ANAF a emis ieri un ordin de evacuare pentru posturile TV Antena 1 și Antena 3 anuntandu-le pe acestea ca au cinci zile pentru a parasi sediul.

 

Potrivit unui comunicat emis de ANAF: "Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice București, în calitate de organ de valorificare, împuternicit conform prevederilor O. G. Nr. 14/2007, ca reprezentant al statului român – proprietar al imobilelor ce au fost confiscate și trecute în proprietatea privată a statului, libere de orice sarcini, în baza unei sentințe judecătorești, a notificat astăzi, 15.02.2016, în scopul evacuării, persoanele juridice care ocupau imobilele anterior menționate.

 

Notificarea de evacuare s-a realizat în vederea punerii în executare a sentinței penale nr. 701/26.09.2013, rămasă definitivă prin decizia penală nr. 888/A/08.08.2014, pronunțată de Curtea de Apel București, Secția a II-a penală.

 

Termenul pe care îl au la dispoziție persoanele notificate este de cinci zile lucrătoare de la data notificării, așa cum este reglementat la art. 1039 din Legea nr. 134/2010 privind Codul de procedură civilă, cu modificările ulterioare", a transmis ANAF.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22