Clotilde Armand, atac la Firea: Stie din proprie experiență ce înseamnă falsul electoral

Vlad Toma | 08.06.2016

Clotilde Armand, candidata USB la primaria sectorului 1 al Bucurestiului a atacat-o pe Gabriela Firea, noul primar al Capitalei, in contextul cererilor Uniunii Salvati Bucurestiul de renumarare a voturilor de la sectorul 1.

Pe aceeași temă

 

UPDATE: Clotilde Armand a declarat astazi la RFI ca USB va contesta la BEC decizia luata de Biroul Electoral de Sector, urmand sa ajunga chiar la tribunal daca cererea le va fi refuzata.

 

“Doamna Gabriela Firea și PSD ne poartă de grijă. Ne acuză că folosim minciuni și dezinformări. Ca membră în partidul condus de un condamnat penal pentru falsificarea unor alegeri, doamna Firea știe desigur din proprie experiență ce înseamnă falsul electoral. Este ca un banc la Radio Erevan; doamna Firea are dreptate, numai că nu Nicușor Dan ci Dragnea a încălcat legea.

 

Că tot veni vorba despre dezinformare; vreau să-i reamintesc doamnei Firea că în timp ce 12.000 de români stăteau la coadă la Londra în 2014, ea a transmis că sunt „secţii goale în diaspora”. Doamna Firea, aveți demnitatea măcar acum să vă cereți scuze pentru că ați dezinformat fără scrupule poporul român? Vă cereți scuze pentru declarația șefului dvs, condamnatul penal Dragnea, care-i asemuiește pe românii din străinătate cu niște fantome? Pentru că singura fantomă pe care o cunosc este doctoratul lui Ponta, colegul dvs de partid,” a transmis Clotilde Armand.

 

Nicușor Dan, candidatul USB la Primăria Capitalei, a declarat luni seara, la B1 tv, ca va cere renumararea voturilor inregistrate in 18 sectii din sectorul 1, considerand ca exista anumite discrepante statistice la nivelul acestora. Marti seara, Biroul Electoral al sectorului 1 a respins cererea USB de renumarare a voturilor.

 
 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22