Petitie pentru protejarea dr. Camelia Roiu, cea care a filmat pacientul cu viermi

Vlad Toma | 29.07.2016

In mediul online a fost initiata o petitie prin care se cere protejarea doctorului Camelia Roiu, cea care a filmat pacientul cu ranile invadate de viermi, internat in sectia de terapie intensiva a Spitalului de Arsi.

Pe aceeași temă

 

"Doamna, cea care a oferit presei imaginile șocante de la Spitalul de Arși din Capitală, în care rănile unui pacient, decedat ulterior, erau pline de viermi are acum nevoie de ajutorul nostru!", se arata in debutul petitiei citate.


"După dezvăluirile făcute, Camelia Roiu a declarat că a fost convocată în două comisii de disciplină, este împiedicată să își facă meseria, a fost insultată de un șef, a fost amenințată, iar chirurgii cu care lucrează au fost somați să nu mai lucreze cu aceasta (…)


Există în România Legea Avertizorilor de Integritate (Legea 571/2004), lege care oferă protecție persoanelor care au sesizat încălcări ale legii în instituțiile publice.

 

Neprotejarea persoanelor care sesizează încălcări ale legii transmite un mesaj clar: și anume că în România, dacă sesizezi nereguli, vei avea consecințe de suportat. Protejarea acestor persoane este esențială în combaterea corupției din România!

 

În concluzie, CEREM AUTORITĂȚILOR PROTEJAREA DOAMNEI DOCTOR CAMELIA ROIU, PRECUM ȘI PROTEJAREA TUTUROR PERSOANELOR CARE SE REGĂSESC ÎN SITUAȚIA ACESTEIA," arata initiatorii petitiei.

 

Petitia initiata in sprijinul dr. Camelia Roiu poate fi semnata AICI.

 

Tolo.ro a publicat un material video in care erau filmati viermii de pe ceafa unui pacient internat la Spitalul de Arsi din Bucuresti. Materialul video a fost filmat de Camelia Roiu.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22