Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Flashmob în faţa PSD Sibiu: Protestatarii au garoafe albe si citate ale Regelui Mihai
E.B. - - - -
2017-12-16
Actualitate Interna
0

Un nou flashmob a avut loc, sâmbătă, în faţa sediului PSD din Sibiu, protestul fiind complet mut, în semn de respect pentru funeraliile Regelui Mihai. Participanţii au adus garoafe albe şi foi pe care au scris citate din discursurile Regelui Mihai.

  

Protestatarii s-au strâns în faţa sediului PSD Sibiu la ora prânzului, ca de obicei, pentru al şaselea flashmob pentru apărarea Justiţiei.

 

Întrucât protestul aret loc în ziua înmormântării Regelui Mihai, organizatorii au făcut apel la protestatari să aducă citate din discursurile Regelui Mihai şi garoafe albe, iar protestul a fost complet mut.

Flashmob-ul a fost dedicat Regelui Mihai.

 

Chiar dacă suntem sau nu suntem regalişti, demnitatea şi onestitatea Regelui nu pot fi negate de nimeni, indiferent de convingerea politică. Ne-am dori ca cei care acum ne conduc să înveţe măcar un minim de decenţă de la Majestatea Sa, Regele Mihai”, a fost apelul organizatorilor la care au răspuns peste 200 de persoane.

 

România e o ţară pe care am luat-o cu împrumut de la copiii noştri”, ”Morala la noi ar trebui ridicată”, ”Nu va veni nimeni de altundeva să ne aducă binele”, sunt doar câteva dintre citatele pe care protestatariii le-au scris pe foi de hartie.

▬ Începem la 12 fix, ca de obicei, scrie pe pagina de Facebook a evenimentului.
 

▬ Aducem cu noi o garoafă albă şi un citat din Regele Mihai, scris pe o foaie A4. Ca sursă de inspiraţie, vă invităm să ascultaţi discursul Regelui din Parlamentul României, din 2011, care e mai actual ca oricând: http://bit.ly/2kvGiws 
 

▬ Păstrăm solemnitatea momentului, în linişte totală pe toată durata flashmob-ului 
 

▬ La 12.15 încheiem

 

Întrucât maine va avea loc înmormântarea Regelui Mihai, vom organiza un flashmob dedicat lui, fără a renunţa însă la tema generală care ne-a scos din case în frig: apărarea Justiţiei.

 

Chiar dacă suntem sau nu suntem regalişti, demnitatea şi onestitatea Regelui nu pot fi negate de nimeni, indiferent de convingerea politică. Ne-am dori ca cei care acum ne conduc să înveţe măcar un minim de decenţă de la Majestatea Sa, Regele Mihai.

 

Haideţi să ne strângem 500! 500 de sibieni care sunt treji şi care vor să îşi arate indignarea faţă de modul accelerat în care coaliţia PSD-ALDE măcelăreşte Justiţia şi chiar Democraţia din România în săptămânile astea. Nu vrem să ajungem următoarea Polonie!

 

În iarnă am ieşit 45.000, tot pentru Justiţie. Acum unde suntem?
#vavedemdinsibiu

 

În centrul protestatarilor, în zona ”liberă de corupţie” pe care au decretat-o, au stat două scaune negre pe care a fost aşezat portretul Regelui Mihai şi o candelă. La finalul protestului, floriile au fost aşezate pe scaunele respective şi sub acestea.protestul mut de la Sibiu, de tipul ”sit-in” a fost demarat încă de luni şi a durat 60 de ore   neîntrerupte. Ulterior, protestul a fost suspendat în semn de respect pentru regele Mihai, însă, zilnic, la prânz, este organizat un flashmob. 

 

Sibienii prtestează faţă de modificarea legilor justiţiei, manifestarea fiind oorganizată de comunitatea Facebook ”Vă vedem din Sibiu”. 

 

TAGS : psd protest justitie sibiu regele mihai va vedem
Comentarii
Total 0 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
3164
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22