Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Predoiu, despre Toader la Strasbourg: Jenantă atitudine de ministru; aștepta cuminte pe culoar
E.B. - - - -
2018-02-08
Actualitate Interna
2

Cătălin Predoiu, deput liberal, fost ministru al Justiţiei, consideră că prezenţa lui Tudorel Toader, ministrul Justiţiei, la Strasbourg a fost nepotrivită.

 
Asta în condiţiile în care Toader nu fusese invitat la dezbaterea din plenul Parlamentului European privind modificările la legile Justiţiei din România.

 

Justiției a reconfirmat lipsa de clasă politică și, pe alocuri, de maniere, a multor europarlamentari români. Remarcabil tupeul d-lui Nica, pe care depozițiile de martori și inculpați din tribunalele scandinave nu-l mai înfricoșează. D-na Nicolai s-a remarcat prin binecunoscuta-i “finețe” de discurs, scrie Cătălin Predoiu pe pagina sa de Facebook.

 

Adevărul a fost schimonosit, copleșit și înghesuit, undeva pe sub bănci, de marea majoritate a discursurilor din ambele tabere. 

 

Înduioșătoare, dacă n-ar fi fost ușor jenantă, atitudinea d-lui Toader, care aștepta cuminte pe culoar, precum un cățeluș de companie, deși cunoștea bine că nu era invitat și care era procedura, deci că nu va fi și dânsul chemat în sesiunea de “ham-ham” politic. Spune multe despre credibilitatea pe care nu o va putea dobândi în Europa. Un ministru al României nu are voie să stea pe la uși. Dacă e invitat, merge și vorbește, dacă nu, nu are ce căuta! 

 

Condamnabilă declasare a funcției. A lipsit tabloului dezolant costumul popular al d-nei Dăncilă și inconfundabilul citit din pagini urmărind rândul cu degetul, stil “Plenara Județeană a PCR”. 

 

Dacă v-a întristat acest spectacol dezolant al europarlamentarilor noștri, întrebați-vă ce liste de candidați se pun la cale, chiar acum, pentru viitoarele europarlamentare. O să plângem după ăștia de-i avem. Vorba vine, că-i avem! 

 

În ce privește fondul problemei, dacă organizarea dezbaterii a fost un follow-up la declarația Juncker-Timmermans din 25 ianuarie, nu e de bine pentru România. Și nu m-am bucurat niciodată când țara noastră e pusă în dificultate, chiar dacă asta înseamnă un blam mare pentru PSD. Întrucât la PSD este întreaga responsabilitate, conchide Predoiu.

 

TAGS : predoiu pnl toader strasbourg dancila discurs culoare catelus ministru
Comentarii
silenzio-stampa 2018-02-09
includeti va rog si declaratiile lui tudorel daca se poate intr-un spatiu cel putin la fel de vizibil ca si "ham-ham"-ul acestui demagog ordinar. mai lasati propaganda de rahat daca va intereseaza o audienta ceva mai larga.
emil 2018-02-08
Parerea mea, Toader a fost adus cu forta pentru a-l salva pe decidentul Dragnea.
Total 2 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
4763
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22