Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDFPosedații
2018-03-20
9
După congresul PSD de instalare a lui Dăncilă ca președinte executant, lucrurile au început să se așeze: „numărul deținuților care ies din penitenciar e mai mare decât al celor care intră“, a „ievaluat“ cu mândrie Tudorel, semn că marea revoluție națională de eliberare a infractorilor e pe drumul cel bun - ca și inflația, care a ajuns la 4,7%

„Inflația e normală când cresc veniturile“, ne-a lămurit Tăriceanu, iar de inflație „n-a murit nimeni“. Nici de prostie n-a murit nimeni, așa că Tăriceanu vrea să candideze la președinție, dar își ține secretă intenția – precum Dragnea, care nu știe dacă mai rezistă până la alegeri. Cu toate acestea, de cum au văzut-o pe iubita lui Dragnea la congres între oficialele Firea și Carmen Dan, televiziunile s-au și repezit s-o prezinte ca viitoarea „primă doamnă“. Numai că Dragnea a infirmat logodna. Păi, cum așa? A pus-o moț la congres în calitate de concubină? Urât. Acuma, dacă tot a compromis fata la congres, Daddy ar trebui s-o ia cu acte - deși par mai degrabă tată și fiică decât Romeo și Julieta. Dar, vorba lui Anton Pann: „Motanul când îmbătrânește șoareci mititei iubește“. Valabil și pentru alte feline. Dar cel mai pasional cuplu politic s-a ivit după audierea lui Coldea la Comisia SRI, când între Daddy și Ponta s-au întețit disputele despre cine e statul paralel, ce vrea el, ce a făcut, cu cine, unde și pe ce bani.

 

Coldea a zis că el a vorbit despre „statul vertical“ (deși pe orizontală s-au creat cariere mult mai spectaculoase) și s-a plâns că SRI e atacat de „oameni care ne cultivau insistent“. Mai mult insistent decât cultivat, mai puțin pesedist și mai mult posedat, Dragnea a promis dezvăluiri despre „lucruri la care nici nu v-ați gândit“. Serios? Ce altceva să aflăm de la corupți decât că erau mână în mână cu serviciile (uitând că serviciile n-au prieteni, ci doar complici) și călăreau împreună țara, iar după ce au căzut de pe cal și-au vărsat fierea arătându-se cu degetul unul pe altul și pretinzându-se victime nevinovate. Adevărul e că sunt odioși și călare, și pe jos.

 

Râmătorul Ghiță (fugit la Belgrad) i-a deconspirat pe cei care frecventau SRI, iar Ponta a dezvăluit că Dragnea avea oameni în DNA care l-au avertizat că-l păștea un flagrant. Imediat, Ponta s-a dus cu Dragnea la Maior și Coldea, iar statul paralel a rezolvat problema. Aha, deci Ponta a umblat cu intervenții blocând justiția. Acum umblă cu amenințări: „Dacă Maior și Coldea vorbesc, Dragnea face 150 de ani de pușcărie“. Unde? Dacă se schimbă Codul Penal după voia lui Dragnea, nu mai calcă picior de corupt la zdup. Interzis! Dragnea a replicat și el că „Ponta și-a făcut guvernul cu Maior“. Aici s-a băgat și Vanghelie pe fir zicând că „Ponta cu Ilie Sârbu și Maior făceau listele cu arestări ale incomozilor“. Ba „Dragnea era sluga SRI, a ghițăit Ponta, el îi făcea cadouri lui Coldea și alerga cu șoriciul după Kövesi, noi îl numeam chelnerul statului de drept“. Chelner sau killer? Căci Dragnea vrea o lege contra celor care „defăimează statul român“. Care dintre ele? Statul paralel, statul vertical, statul de drept, statul degeaba, statu-quo? Faptul că paraleii statului paralel se bălăcăresc între ei etalându-și ororile arată în sfârșit cât de bolnavi de putere și mutilați de corupție sunt. Hai, continuați! Statul paralel sunt ceilalți, nu-i așa? 

TAGS : dancila dragnea SRI tariceanu tudorel servicii concubina daddy coldea ponta
Comentarii
?????? 2018-03-23
Parcă scriați pe la acleași publicații ,în unele vremuri ?
?????? 2018-03-23
Considerați că că nici domnul Ilie Șerbănescu nu pare mai deștept ?
Kostas 2018-03-23
Pana cand sa avem rabdare? A fost iliescu si nastase, s-au dus, am scapat de ei. S-a asezat gioana, odrasla de securist ceausist. Am scapat si de mihaela- dragostea mea. S-a asezat apoi ponta-mitomanul in tandem cu cacaraul de la Isaccea. Mai apoi s-a asezat inculpatul dragnea-siretul. Si uite inca mai sta calare pe tara. Asta si-a tras si o iubita tinerica, uite asa ca sa moara de invidie pedesereii din gasca. Da, am avut rabdare sa scapam de lichele, toti unul si unul. Uite ca vine in forta o alta lighioana care vrea sa-si instaleze iubitica -prima doamna. Pana cand Doamne? Dumneavoastra, doamna Tia Serbanescu, ca multi altii, faceti destul. Noi astilalti , ce facem ? Ne-am pus speranta in magistrati ca ,vezi doamne, ne vor curata societatea de hoti si de lichele. Dar cateva uscaturi si de acolo dau apa la moara ticalosilor. Tot la Doamne Doamne ramane speranta.
George Santo 2018-03-21
Va multzumesc

Cu stima
G Santo
Marius Nicolescu 2018-03-21
Câte mizerii ordinare au condus acest popor douăzeci și opt de anișori !
Cosmin 2018-03-20
D-na Tia Serbanescu, intotdeauna jos palaria!
nic georgescu 2018-03-20
Statu-Palma-Barba-Cot!

(Multumesc, distinsa Doamna. Abia astept martea!!)
nicolaie apolzan 2018-03-20
Dna Tia TOT INAINTE
Liviu din Timisoara 2018-03-20
Si in tot acest timp, in tara asta nu s-a cladit nimic. In tot acest timp, zone intregi se depopuleaza de tineret . In tot acest timp, zone intregi se chinuie in somaj si saracie. Iar noua ...ne arde de bascalie. Emisiuni TV cu ghiotura unde dospeste prostia, incultura, lipsa de stil, lipsa de valoare : Acces direct, show pacatos, la marutza, nora pentru fiul meu, ma-nsoara mama, mama mea gateste mai bine, cireasa de pe tort, la bloc, las fierbinti ...etc ... Doar cateva , dar alea de format importat, arata cate ceva ce merita atentie ... In rest, tot ceea ce concepem si producem noi ...este absolut jalnic...primitiv, sordid.
Total 9 comments.
Recomandari
4269
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22